A&A Dierenpension

A&A Dierenpension is een professioneel en betrouwbaar dierenpension dat de beste zorg biedt voor uw geliefde huisdieren. Met jarenlange ervaring en een passie voor dierenwelzijn, streven wij ernaar om uw huisdieren een comfortabel en veilig verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid.

Wat maakt A&A Dierenpension uniek?

1. Ruime en comfortabele verblijven: Bij A&A Dierenpension begrijpen we dat uw huisdieren behoefte hebben aan voldoende ruimte en comfort. Daarom hebben we ruime verblijven die zijn uitgerust met zachte bedden en speelgoed, zodat uw huisdieren zich thuis voelen tijdens hun verblijf bij ons.

2. Professioneel en toegewijd personeel: Ons team van ervaren en liefdevolle medewerkers staat altijd klaar om uw huisdieren te verzorgen. Ze hebben uitgebreide kennis van verschillende diersoorten en begrijpen de individuele behoeften van elk dier. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdieren in goede handen zijn bij A&A Dierenpension.

3. Gevarieerde activiteiten: We geloven dat huisdieren niet alleen fysieke verzorging nodig hebben, maar ook mentale stimulatie en plezier. Daarom bieden we een scala aan activiteiten aan, zoals speeltijd, wandelingen en interactie met andere huisdieren. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw huisdieren zich niet vervelen tijdens hun verblijf bij ons.

4. Medische zorg: Bij A&A Dierenpension staat de gezondheid en veiligheid van uw huisdieren voorop. We hebben nauwe samenwerkingen met dierenartsen en kunnen indien nodig medische zorg bieden. Ons personeel is getraind om de gezondheid van uw huisdieren in de gaten te houden en eventuele problemen tijdig te signaleren.

Onze diensten

1. Hondenpension: Ons hondenpension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw hond tijdens uw afwezigheid. We hebben ruime kennels en bieden dagelijkse wandelingen en speeltijd aan om ervoor te zorgen dat uw hond voldoende beweging krijgt.

2. Kattenpension: Ons kattenpension is speciaal ontworpen om een rustige en ontspannen omgeving te bieden voor uw kat. We hebben aparte verblijven voor elke kat en zorgen ervoor dat ze voldoende ruimte hebben om te spelen en te rusten.

3. Kleine huisdieren: Naast honden en katten, bieden we ook opvang voor kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels. We zorgen ervoor dat ze in een geschikte omgeving worden gehuisvest en de juiste voeding en verzorging krijgen.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij A&A Dierenpension, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven variƫren afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagtarieven als tarieven voor langere verblijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Kortom, A&A Dierenpension is de ideale keuze voor het verzorgen van uw huisdieren tijdens uw afwezigheid. Met onze ruime en comfortabele verblijven, toegewijd personeel en gevarieerde activiteiten, zorgen we ervoor dat uw huisdieren een aangenaam verblijf hebben. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdieren de zorg te geven die ze verdienen!

Plaats een reactie