Boas Dierenpension: Een thuis voor uw geliefde huisdieren

door

in

Boas Dierenpension is een gerenommeerd dierenpension dat al meer dan 20 jaar zorg en onderdak biedt aan huisdieren. Of u nu op vakantie gaat, een weekendje weg bent of om andere redenen tijdelijk niet voor uw huisdier kunt zorgen, bij Boas Dierenpension bent u aan het juiste adres. Ons pension is gelegen in een rustige en groene omgeving, waar uw huisdier alle ruimte en aandacht krijgt die het verdient.

Waarom kiezen voor Boas Dierenpension?

1. Professionele en ervaren verzorgers: Bij Boas Dierenpension werken ervaren en gekwalificeerde verzorgers die uw huisdier met liefde en zorg behandelen. Ze hebben uitgebreide kennis van verschillende diersoorten en weten precies hoe ze met specifieke behoeften en gedragingen moeten omgaan.

2. Ruime en comfortabele verblijven: Onze verblijven zijn speciaal ontworpen om het comfort en welzijn van uw huisdier te garanderen. Ze zijn ruim, goed geventileerd en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Of uw huisdier nu een hond, kat, konijn of vogel is, we hebben geschikte verblijven voor elke diersoort.

3. Persoonlijke aandacht: Bij Boas Dierenpension geloven we in persoonlijke aandacht voor elk huisdier. We nemen de tijd om uw huisdier te leren kennen, zodat we kunnen inspelen op zijn individuele behoeften en gewoonten. We zorgen ervoor dat uw huisdier voldoende beweging, spel en knuffels krijgt tijdens zijn verblijf bij ons.

4. Medische zorg: Ons pension werkt samen met dierenartsen in de buurt om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste medische zorg krijgt indien nodig. Onze verzorgers zijn getraind om eventuele gezondheidsproblemen te herkennen en snel te handelen. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in veilige handen is.

5. Gevarieerde voeding: Bij Boas Dierenpension zorgen we voor een uitgebalanceerd dieet voor uw huisdier. We bieden hoogwaardig voer dat is afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van uw huisdier. Als uw huisdier speciale dieetwensen heeft, kunnen we daar ook rekening mee houden.

Onze diensten

Boas Dierenpension biedt een breed scala aan diensten om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen:

Hondenpension: Ons hondenpension biedt ruime binnen- en buitenverblijven waar uw hond vrij kan bewegen en spelen. We organiseren regelmatig wandelingen en speelsessies om ervoor te zorgen dat uw hond voldoende beweging krijgt.

Kattenpension: Ons kattenpension heeft comfortabele en gezellige verblijven waar uw kat zich thuis kan voelen. We zorgen voor voldoende speelgoed en krabpalen om uw kat bezig te houden.

Kleine dierenpension: Voor kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en hamsters hebben we speciale verblijven met voldoende ruimte en voorzieningen. We zorgen ervoor dat ze voldoende beweging krijgen en bieden ze een veilige en comfortabele omgeving.

– Vogelpension: Ons vogelpension heeft volières waar uw vogel vrij kan vliegen en sociale interactie kan hebben met andere vogels. We zorgen voor een gevarieerd dieet en stimulerende omgeving voor uw gevleugelde vriend.

Reserveren en tarieven

Om een verblijf bij Boas Dierenpension te reserveren, kunt u telefonisch of via onze website contact met ons opnemen. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden ook speciale tarieven voor langdurige verblijven.

Kortom, Boas Dierenpension is de ideale plek om uw huisdier een veilig en comfortabel verblijf te bieden wanneer u er even niet voor kunt zorgen. Met onze professionele verzorgers, ruime verblijven en persoonlijke aandacht kunt u met een gerust hart genieten van uw tijd weg, wetende dat uw huisdier in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer een plekje voor uw geliefde huisdier!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *