Dierenpension Aarle-Rixtel

Dierenpension Aarle-Rixtel is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Aarle-Rixtel. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitgebreide faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven
  • Speelweides voor honden
  • Kattenverblijven met klimmogelijkheden
  • Verwarmde slaapruimtes
  • Voeding aangepast aan de behoeften van uw huisdier
  • Medische zorg indien nodig

Wij begrijpen dat elk huisdier uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat we aan de individuele behoeften van uw huisdier voldoen, of het nu gaat om dieetvoeding, medicatie of extra aandacht.

Ons ervaren team

Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde dierenverzorgers die uw huisdier met liefde en zorg behandelen. Ze hebben uitgebreide kennis van verschillende diersoorten en begrijpen de gedragsbehoeften van huisdieren. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij u aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Veiligheid en hygiëne

De veiligheid en hygiëne van uw huisdier zijn onze hoogste prioriteit. We zorgen ervoor dat onze faciliteiten regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om een gezonde omgeving te behouden. Daarnaast hebben we strikte veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw huisdier niet kan ontsnappen en dat er geen contact is tussen verschillende dieren, tenzij ze uit hetzelfde huishouden komen.

Extra services

Naast ons standaard verblijf bieden wij ook extra services aan om het verblijf van uw huisdier nog aangenamer te maken. Enkele van onze extra services zijn:

  • Groepsactiviteiten en speeltijd
  • Individuele wandelingen
  • Verzorging van speciale behoeften, zoals oudere dieren of dieren met medische aandoeningen
  • Gedragsbeoordeling en training

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze extra services en de bijbehorende kosten.

Conclusie

Dierenpension Aarle-Rixtel biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw huisdier tijdens uw afwezigheid. Met onze uitgebreide faciliteiten, ervaren team en extra services zorgen wij ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een plezierig verblijf te bieden!

Plaats een reactie