Dierenpension Abdissenbosch

door

in

Dierenpension Abdissenbosch is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Abdissenbosch en omgeving. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension Abdissenbosch:

  • Ruime en schone verblijven: Onze hokken zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt om een hygiënische omgeving te garanderen.
  • Individuele aandacht: Elk huisdier krijgt individuele aandacht en verzorging om ervoor te zorgen dat ze zich veilig en geliefd voelen.
  • Speelweide: We hebben een grote speelweide waar uw huisdier vrij kan rondrennen en spelen onder toezicht van ons ervaren personeel.
  • Voeding: Wij zorgen voor een uitgebalanceerd dieet dat is afgestemd op de behoeften van uw huisdier. Speciale dieetwensen kunnen ook worden verzorgd.
  • Medische zorg: Ons personeel is getraind om basismedische zorg te bieden en we werken samen met lokale dierenartsen voor eventuele noodgevallen.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension Abdissenbosch begrijpen we dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw familie is. Daarom streven we ernaar om dezelfde zorg en aandacht te bieden die u zelf zou geven. Onze werkwijze omvat:

  • Reservering: Het is raadzaam om uw verblijf bij ons van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.
  • Intakegesprek: Voordat uw huisdier bij ons verblijft, plannen we een intakegesprek om meer te weten te komen over hun behoeften, gewoonten en eventuele medische aandoeningen.
  • Persoonlijke bezittingen: U kunt persoonlijke bezittingen zoals speelgoed, dekens en voerbakken meenemen om uw huisdier zich meer thuis te laten voelen.
  • Dagelijkse updates: Tijdens het verblijf van uw huisdier houden we u op de hoogte met foto’s en updates, zodat u gerustgesteld kunt zijn dat ze in goede handen zijn.
  • Ophalen: Bij het ophalen van uw huisdier zorgen we ervoor dat ze schoon, verzorgd en gelukkig zijn, klaar om weer naar huis te gaan.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave.

Contactgegevens

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een verblijf voor uw huisdier bij Dierenpension Abdissenbosch, kunt u contact met ons opnemen via:

Telefoon: 0123456789

E-mail: info@dierenpensionabdissenbosch.nl

Adres: Abdissenboschstraat 1, 1234 AB Abdissenbosch

Wij kijken ernaar uit om uw huisdier te verwelkomen bij Dierenpension Abdissenbosch en hen een aangenaam verblijf te bieden terwijl u weg bent!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *