Dierenpension Alverna

Dierenpension Alverna is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Alverna. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren wanneer u niet in staat bent om voor ze te zorgen. Of het nu gaat om een korte vakantie of een langere periode, wij zorgen ervoor dat uw huisdieren de beste zorg en aandacht krijgen.

Faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich thuis voelen tijdens hun verblijf bij ons. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime en comfortabele verblijven voor honden en katten
  • Speelweides waar honden vrij kunnen rondrennen en spelen
  • Verwarmde binnenruimtes voor de koudere maanden
  • Speciale ruimtes voor kleinere huisdieren zoals konijnen en cavia’s
  • Voeding aangepast aan de behoeften van uw huisdier
  • Medische zorg indien nodig

Ons Team

Bij Dierenpension Alverna hebben we een toegewijd team van ervaren en liefdevolle medewerkers die uw huisdieren met de grootste zorg behandelen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dierenwelzijn. Ze zorgen ervoor dat uw huisdieren zich op hun gemak voelen en genieten van hun verblijf bij ons.

Reserveringen

Het is belangrijk om uw verblijf bij Dierenpension Alverna van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we voldoende ruimte en middelen hebben om uw huisdieren de beste zorg te bieden. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. We raden u aan om alle relevante informatie over uw huisdieren te verstrekken, zoals hun dieet, medicatie en eventuele speciale behoeften, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we aan al hun behoeften voldoen.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. We streven ernaar om onze diensten betaalbaar en concurrerend te houden, terwijl we toch de hoogste kwaliteit zorg bieden. Voor gedetailleerde informatie over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Veiligheid en Hygiëne

Bij Dierenpension Alverna staat de veiligheid en hygiëne van uw huisdieren voorop. We zorgen ervoor dat onze faciliteiten schoon en goed onderhouden zijn. Daarnaast hebben we strikte protocollen voor het voorkomen van ziektes en het waarborgen van de gezondheid van alle dieren die bij ons verblijven. We vragen ook aan alle eigenaren om ervoor te zorgen dat hun huisdieren up-to-date zijn met vaccinaties voordat ze bij ons verblijven.

Conclusie

Dierenpension Alverna is de ideale plek om uw huisdieren te laten verblijven wanneer u niet in staat bent om voor ze te zorgen. Met uitstekende faciliteiten, een toegewijd team en een focus op veiligheid en hygiëne, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdieren in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdieren de beste zorg te bieden tijdens uw afwezigheid.

Plaats een reactie