Dierenpension Annabel

door

in

Dierenpension Annabel is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Waarom kiezen voor Dierenpension Annabel?

Er zijn verschillende redenen waarom Dierenpension Annabel de beste keuze is voor uw huisdieren:

  • 1. Ervaren en deskundig personeel: Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren dierenverzorgers die uw huisdieren met liefde en zorg behandelen. Ze hebben kennis van verschillende diersoorten en weten hoe ze met specifieke behoeften en gedrag moeten omgaan.
  • 2. Veilige en hygiënische omgeving: Bij Dierenpension Annabel staat de veiligheid en gezondheid van uw huisdieren voorop. Onze faciliteiten zijn schoon, goed onderhouden en voorzien van alle benodigde voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich comfortabel voelen.
  • 3. Individuele aandacht: We begrijpen dat elk huisdier uniek is en speciale zorg nodig heeft. Daarom zorgen we ervoor dat elk huisdier individuele aandacht krijgt en dat hun specifieke behoeften worden vervuld. Of het nu gaat om medicatie, dieetvoorschriften of extra speeltijd, we zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg krijgt.
  • 4. Ruime speelweides: Bij Dierenpension Annabel hebben we ruime speelweides waar uw huisdieren vrij kunnen rondrennen en spelen. Dit zorgt ervoor dat ze voldoende lichaamsbeweging krijgen en zich niet vervelen tijdens hun verblijf bij ons.
  • 5. Flexibele openingstijden: We begrijpen dat uw planning mogelijk niet altijd overeenkomt met onze openingstijden. Daarom bieden we flexibele in- en uitchecktijden, zodat u uw huisdieren kunt brengen en ophalen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Onze diensten

Bij Dierenpension Annabel bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van uw huisdieren te voldoen:

  • 1. Hondenpension: Ons hondenpension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw hond tijdens uw afwezigheid. We zorgen voor voldoende beweging, voeding en sociale interactie, zodat uw hond zich thuis voelt.
  • 2. Kattenpension: Ons kattenpension is speciaal ontworpen om aan de behoeften van katten te voldoen. We hebben aparte ruimtes waar katten kunnen ontspannen, spelen en genieten van hun verblijf bij ons.
  • 3. Kleine huisdieren: Naast honden en katten, bieden we ook opvang voor kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels. We zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving waarin ze zich op hun gemak voelen.
  • 4. Dagopvang: Als u overdag niet in staat bent om voor uw huisdieren te zorgen, bieden we ook dagopvang aan. U kunt uw huisdier ’s ochtends brengen en’ s avonds ophalen, wetende dat ze de hele dag goed verzorgd worden.
  • 5. Verzorgingsservices: Naast opvang bieden we ook verzorgingsservices aan, zoals het trimmen van vacht, nagelknippen en baden. U kunt ervoor kiezen om deze services toe te voegen aan het verblijf van uw huisdier, zodat ze er fris en verzorgd uitzien wanneer u ze ophaalt.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension Annabel, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven variëren afhankelijk van het type huisdier, de duur van het verblijf en eventuele extra services die u kiest. We bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op de kwaliteit van de zorg die we bieden.

Kortom, Dierenpension Annabel is de ideale keuze voor het opvangen van uw huisdieren tijdens uw afwezigheid. Met ervaren personeel, een veilige omgeving en een breed scala aan diensten, kunt u met een gerust hart uw huisdieren aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *