Dierenpension Annemiek

Dierenpension Annemiek is een professioneel en betrouwbaar dierenpension dat de beste zorg biedt voor uw huisdieren tijdens uw afwezigheid. Met jarenlange ervaring en een liefdevol team van medewerkers, zorgen wij ervoor dat uw huisdieren zich thuis voelen en de beste verzorging krijgen.

Waarom kiezen voor Dierenpension Annemiek?

Er zijn verschillende redenen waarom Dierenpension Annemiek de beste keuze is voor uw huisdieren:

  • Professionele en ervaren medewerkers: Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren medewerkers die liefde en passie hebben voor dieren. Ze zorgen ervoor dat uw huisdieren de beste zorg en aandacht krijgen tijdens hun verblijf.
  • Comfortabele accommodatie: Ons dierenpension beschikt over ruime en comfortabele verblijven voor zowel honden als katten. De verblijven zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich op hun gemak voelen.
  • Individuele aandacht: Bij Dierenpension Annemiek geloven we in het bieden van individuele aandacht aan elk huisdier. We zorgen ervoor dat uw huisdieren voldoende speeltijd, knuffelsessies en wandelingen krijgen, afgestemd op hun behoeften en persoonlijkheden.
  • Medische zorg: Ons team is goed opgeleid in het herkennen van gezondheidsproblemen bij huisdieren. Mocht er tijdens het verblijf iets gebeuren, dan kunnen we snel handelen en indien nodig contact opnemen met een dierenarts.
  • Veiligheid en hygiëne: Bij Dierenpension Annemiek staat de veiligheid en hygiëne van uw huisdieren voorop. We zorgen ervoor dat de verblijven regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd, en dat er voldoende toezicht is om ervoor te zorgen dat uw huisdieren veilig zijn.

Onze diensten

Dierenpension Annemiek biedt verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat uw huisdieren de beste zorg krijgen:

  • Hondenpension: Ons hondenpension biedt ruime binnen- en buitenverblijven waar uw hond comfortabel kan verblijven. We zorgen voor voldoende beweging, speeltijd en sociale interactie met andere honden.
  • Kattenpension: Ons kattenpension biedt rustige en comfortabele verblijven waar uw kat zich kan ontspannen. We zorgen voor voldoende speeltijd en knuffelsessies om ervoor te zorgen dat uw kat zich op zijn gemak voelt.
  • Medicatie toedienen: Indien uw huisdier medicatie nodig heeft, kunnen onze ervaren medewerkers dit toedienen volgens de voorgeschreven instructies.
  • Dieetvoeding: Als uw huisdier speciale dieetvoeding nodig heeft, zorgen wij ervoor dat dit nauwkeurig wordt gevolgd tijdens het verblijf.
  • Haal- en brengservice: We bieden een handige haal- en brengservice aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van uw huisdieren.

Reserveren bij Dierenpension Annemiek

Het reserveren van een verblijf bij Dierenpension Annemiek is eenvoudig. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een reserveringsaanvraag indienen via onze website. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Kortom, Dierenpension Annemiek is de ideale plek voor uw huisdieren tijdens uw afwezigheid. Met onze professionele medewerkers, comfortabele accommodatie en persoonlijke aandacht, kunt u met een gerust hart genieten van uw tijd weg, wetende dat uw huisdieren in goede handen zijn.

Plaats een reactie