Dierenpension Avantis

Dierenpension Avantis is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een passie voor dierenwelzijn, biedt Avantis een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Wat maakt Dierenpension Avantis uniek?

Avantis onderscheidt zich van andere dierenpensions door de persoonlijke aandacht en zorg die zij bieden aan elk dier dat bij hen verblijft. Ze begrijpen dat uw huisdier een belangrijk lid van uw familie is en behandelen hen dan ook met liefde en respect.

Enkele kenmerken die Dierenpension Avantis uniek maken:

  • Professioneel en ervaren personeel: Het team van Avantis bestaat uit goed opgeleide en ervaren dierenverzorgers die uw huisdier met de grootste zorg behandelen.
  • Veilige en schone omgeving: Avantis zorgt ervoor dat de verblijven en speelruimtes regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om een hygi├źnische omgeving te garanderen.
  • Individuele aandacht: Elk dier krijgt individuele aandacht en verzorging om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen en zich niet gestrest voelen tijdens hun verblijf.
  • Medische zorg: Avantis werkt samen met dierenartsen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de benodigde medische zorg krijgt indien nodig.
  • Uitgebreide faciliteiten: Het pension biedt ruime binnen- en buitenverblijven, speelweides en andere faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier voldoende beweging en entertainment krijgt tijdens hun verblijf.

Verblijfsmogelijkheden bij Dierenpension Avantis

Dierenpension Avantis biedt verschillende verblijfsmogelijkheden aan, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van uw huisdier:

  • Standaardverblijf: Dit is een comfortabel binnenverblijf waar uw huisdier voldoende ruimte heeft om te rusten en te ontspannen.
  • Luxe verblijf: Voor huisdieren die wat extra comfort en luxe wensen, biedt Avantis luxe binnenverblijven met extra voorzieningen.
  • Speelweide: Avantis heeft ruime speelweides waar uw huisdier onder toezicht kan spelen en rennen, zodat ze voldoende beweging krijgen tijdens hun verblijf.
  • Medische zorg: Indien uw huisdier speciale medische zorg nodig heeft, kan Avantis deze zorg bieden in samenwerking met dierenartsen.

Reserveren bij Dierenpension Avantis

Het reserveren van een verblijf bij Dierenpension Avantis is eenvoudig. U kunt telefonisch contact opnemen met het pension om de beschikbaarheid te controleren en uw reservering te maken. Het wordt aanbevolen om uw reservering tijdig te maken, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Voordat u uw huisdier naar Avantis brengt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze up-to-date zijn met hun vaccinaties en ontwormingsbehandelingen. Dit zorgt ervoor dat alle dieren in het pension gezond en veilig blijven.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel dierenpension waar uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt, dan is Dierenpension Avantis de ideale keuze. Met hun ervaren personeel, uitgebreide faciliteiten en liefde voor dieren, kunt u met een gerust hart uw huisdier aan hen toevertrouwen tijdens uw afwezigheid.

Plaats een reactie