Dierenpension Axel te koop

door

in

Ben je op zoek naar een dierenpension in Axel? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er staat momenteel een dierenpension in Axel te koop. Dit is een geweldige kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het runnen van een succesvolle onderneming in de dierenbranche.

Over Dierenpension Axel

Het dierenpension in Axel is een goed gevestigde naam in de regio. Het pension heeft een uitstekende reputatie en een grote klantenkring opgebouwd door de jaren heen. Het biedt een breed scala aan diensten voor huisdieren, waaronder opvang, verzorging en training.

Met ruime binnen- en buitenverblijven zorgt het dierenpension ervoor dat alle dieren comfortabel en veilig worden gehuisvest. Het pension beschikt over professioneel personeel dat goed getraind is in het omgaan met verschillende diersoorten en hun individuele behoeften.

Naast de opvang van huisdieren biedt het dierenpension ook extra services zoals hondenuitlaatservice, hondentraining en zelfs een trimsalon. Dit zorgt voor een divers klantenbestand en extra inkomstenbronnen.

Locatie en faciliteiten

Het dierenpension is gelegen op een gunstige locatie in Axel. Het is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid voor klanten. De faciliteiten zijn modern en goed onderhouden, met ruime speelweiden en wandelpaden voor de dieren.

Het pension beschikt ook over een aparte quarantaineruimte om ervoor te zorgen dat zieke dieren geïsoleerd kunnen worden gehouden en de gezondheid van andere dieren niet in gevaar brengen. Dit toont aan dat het dierenpension veel waarde hecht aan de gezondheid en veiligheid van alle dieren die er verblijven.

Klantenbestand en groeipotentieel

Het dierenpension heeft een loyale klantenkring opgebouwd door de jaren heen. Veel klanten keren regelmatig terug vanwege de uitstekende service en zorg die hun huisdieren ontvangen. Dit biedt een solide basis voor een nieuwe eigenaar om op voort te bouwen.

Daarnaast is er nog veel groeipotentieel voor het dierenpension. Door middel van gerichte marketing en het aanbieden van nieuwe diensten, zoals dagopvang voor huisdieren, kan het klantenbestand verder worden uitgebreid. Ook kan er samengewerkt worden met lokale dierenartsen en dierenwinkels om een bredere klantenkring te bereiken.

Financiële informatie

De vraagprijs voor het dierenpension in Axel is €500.000. Dit omvat de overname van het pand, de faciliteiten en het klantenbestand. Het is belangrijk om op te merken dat het dierenpension momenteel winstgevend is en een stabiele inkomstenstroom genereert.

De exacte financiële gegevens kunnen worden verstrekt aan serieuze geïnteresseerden na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst. Dit geeft potentiële kopers de mogelijkheid om de financiële gezondheid van het bedrijf te beoordelen voordat ze een definitieve beslissing nemen.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van het dierenpension in Axel, neem dan contact met ons op voor meer informatie. We kunnen je voorzien van aanvullende details en een bezichtiging regelen, zodat je de faciliteiten zelf kunt bekijken.

Met het dierenpension in Axel te koop, is dit een unieke kans om een succesvolle onderneming in de dierenbranche over te nemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en deze geweldige kans niet te missen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *