Dierenpension Beemte

Dierenpension Beemte is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Beemte-Broekland. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende huisdieren te voldoen. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven voor honden
  • Kattenverblijven met klimmogelijkheden en rustige slaapruimtes
  • Kleine huisdierenverblijven voor konijnen, cavia’s en andere knaagdieren
  • Speciale ruimtes voor vogels en reptielen

Onze verblijven worden regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd om een hygi├źnische omgeving te garanderen. Daarnaast zorgen wij voor voldoende beweging en speeltijd voor uw huisdieren, zodat ze zich niet vervelen tijdens hun verblijf bij ons.

Ons ervaren team

Bij Dierenpension Beemte hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dierenwelzijn. Ze zorgen ervoor dat uw huisdieren de beste zorg en aandacht krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

Ons team is ook getraind om te reageren op noodsituaties en medische behoeften van huisdieren. We werken samen met lokale dierenartsen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de juiste medische zorg krijgt, mocht dat nodig zijn.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij u aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden ook extra services aan, zoals het geven van medicatie of speciale dieetvoeding. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en services.

Veiligheid en welzijn

Bij Dierenpension Beemte staat de veiligheid en het welzijn van uw huisdier voorop. We hebben strikte protocollen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is tijdens hun verblijf bij ons.

Onze faciliteit is voorzien van beveiligingscamera’s en we hebben 24/7 toezicht om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is. Daarnaast hebben we een noodplan in geval van noodsituaties, zoals brand of natuurrampen.

Conclusie

Dierenpension Beemte is de ideale plek om uw huisdieren onder te brengen tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en focus op veiligheid en welzijn, kunt u met een gerust hart uw huisdieren aan ons toevertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een comfortabel verblijf te bieden bij Dierenpension Beemte.

Plaats een reactie