Dierenpension Beukers Prijzen

door

in

Dierenpension Beukers is een gerenommeerd dierenpension dat hoogwaardige zorg biedt voor huisdieren tijdens de afwezigheid van hun eigenaren. Het pension staat bekend om zijn uitstekende faciliteiten en professionele medewerkers. In dit artikel zullen we de prijzen van Dierenpension Beukers in detail bespreken.

Prijzen voor honden

De prijzen voor honden bij Dierenpension Beukers variëren afhankelijk van de grootte en het gewicht van het dier. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen:

  • Kleine hond (tot 10 kg): €20 per dag
  • Middelgrote hond (10-25 kg): €25 per dag
  • Grote hond (25-40 kg): €30 per dag
  • Extra grote hond (meer dan 40 kg): €35 per dag

De prijzen zijn inclusief voeding, verzorging en dagelijkse wandelingen. Eventuele extra services, zoals het geven van medicatie of speciale dieetvoeding, kunnen tegen een meerprijs worden geregeld.

Prijzen voor katten

Ook voor katten biedt Dierenpension Beukers uitstekende faciliteiten. Hier zijn de prijzen voor het verblijf van katten:

  • Standaard kattenverblijf: €15 per dag
  • Luxe kattenverblijf: €20 per dag

De prijzen zijn inclusief voeding, kattenbakvulling en dagelijkse aandacht van het personeel. Katten kunnen genieten van een comfortabel en veilig verblijf in het pension.

Prijzen voor andere huisdieren

Dierenpension Beukers biedt ook opvang voor andere huisdieren, zoals konijnen, cavia’s en vogels. Hier zijn de prijzen voor het verblijf van deze dieren:

  • Konijnen: €10 per dag
  • Cavia’s: €8 per dag
  • Vogels: €6 per dag

De prijzen zijn inclusief voeding en dagelijkse verzorging. Het pension zorgt ervoor dat deze huisdieren een veilige en comfortabele omgeving hebben tijdens hun verblijf.

Reserveringen en kortingen

Het is raadzaam om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension Beukers, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. Het pension biedt ook kortingen voor langdurige verblijven. Bij een verblijf van meer dan 14 dagen ontvangt u bijvoorbeeld 10% korting op de totale kosten.

Daarnaast biedt Dierenpension Beukers ook speciale tarieven voor meerdere huisdieren uit hetzelfde gezin. Neem contact op met het pension voor meer informatie over deze kortingen.

Conclusie

Dierenpension Beukers biedt hoogwaardige zorg en accommodatie voor huisdieren tegen redelijke prijzen. Of u nu een hond, kat of ander huisdier heeft, het pension heeft geschikte faciliteiten om aan hun behoeften te voldoen. Met een ervaren en toegewijd team van medewerkers kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is tijdens uw afwezigheid.

Neem contact op met Dierenpension Beukers voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid. Uw huisdier verdient de beste zorg, zelfs wanneer u er niet kunt zijn.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *