Dierenpension Beukers Vacatures

door

in

Dierenpension Beukers is een gerenommeerd dierenpension gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Wij zijn momenteel op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten voor verschillende vacatures binnen ons pension.

Waarom werken bij Dierenpension Beukers?

Als je een passie hebt voor dieren en graag in een dynamische omgeving wilt werken, dan is Dierenpension Beukers de ideale plek voor jou. Hier zijn enkele redenen waarom werken bij ons pension een geweldige keuze is:

  • Wij bieden een vriendelijke en ondersteunende werkomgeving waarin teamwork en samenwerking centraal staan.
  • Je krijgt de kans om met verschillende diersoorten te werken, waaronder honden, katten, konijnen en vogels.
  • Ons pension is uitgerust met moderne faciliteiten en voorzieningen om het verblijf van de dieren zo comfortabel mogelijk te maken.
  • Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van de dieren, en zorgen ervoor dat ze de beste zorg en aandacht krijgen.
  • Je hebt de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis op het gebied van dierenverzorging verder te ontwikkelen door middel van trainingen en workshops.
  • Wij bieden flexibele werktijden en een competitief salaris.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures beschikbaar:

  1. Dierenverzorger: Als dierenverzorger ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en voeden van de dieren, het schoonmaken van de verblijven en het bieden van aandacht en spel aan de dieren.
  2. Receptionist: Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je neemt reserveringen aan, beantwoordt vragen en zorgt voor een warm welkom voor zowel de dieren als hun eigenaren.
  3. Dierenartsassistent: Als dierenartsassistent ondersteun je de dierenarts bij medische behandelingen en operaties. Je assisteert bij het uitvoeren van onderzoeken, het geven van medicatie en het verzorgen van wonden.
  4. Trainer: Als trainer ben je verantwoordelijk voor het trainen en socialiseren van de dieren. Je helpt hen bij het ontwikkelen van gehoorzaamheid en gedragsvaardigheden.

Hoe solliciteren?

Als je geïnteresseerd bent in een van de bovengenoemde vacatures, stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons via het sollicitatieformulier op onze website. Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert.

Wij zullen je sollicitatie zorgvuldig beoordelen en nemen contact met je op als we denken dat je een geschikte kandidaat bent. Houd er rekening mee dat alleen sollicitaties die voldoen aan de vereisten in overweging worden genomen.

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team bij Dierenpension Beukers!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *