Dierenpension Boslucht

Dierenpension Boslucht is een gerenommeerd dierenpension gelegen in het prachtige bosrijke gebied van Nederland. Met ruime ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons direct thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven voor honden
  • Kattenverblijven met klimmogelijkheden en rustige slaapruimtes
  • Kleine huisdierenverblijven voor konijnen, cavia’s en andere knaagdieren
  • Vogelverblijven met voldoende ruimte om te vliegen

Onze verblijven worden dagelijks schoongemaakt en voorzien van vers water en voeding. Daarnaast zorgen wij voor voldoende speel- en rusttijd, zodat uw huisdier zich niet verveelt en voldoende ontspanning krijgt.

Ons ervaren team

Bij Dierenpension Boslucht werken wij met een team van ervaren en toegewijde dierenverzorgers. Onze medewerkers hebben een passie voor dieren en zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens hun verblijf bij ons.

Ons team is getraind in het herkennen van de behoeften en signalen van verschillende diersoorten. Ze zijn op de hoogte van de juiste voeding, verzorging en eventuele medische behoeften van uw huisdier. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat wij voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij u aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website een reservering plaatsen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van het verblijf van uw huisdier.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Wij bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Conclusie

Dierenpension Boslucht is de ideale plek om uw huisdier een comfortabel en veilig verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en persoonlijke aandacht, kunt u met een gerust hart genieten van uw tijd weg, wetende dat uw huisdier in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een onvergetelijk verblijf bij Dierenpension Boslucht te geven!

Plaats een reactie