Dierenpension Bree

door

in

Dierenpension Bree is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Bree. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren wanneer u niet in staat bent om voor hen te zorgen.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension in Bree beschikt over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. We begrijpen dat elk dier uniek is en daarom hebben we verschillende soorten accommodaties om aan de individuele behoeften van uw huisdier te voldoen. Onze faciliteiten omvatten:

 • Comfortabele hokken met voldoende ruimte voor beweging
 • Verwarmde binnenruimtes voor de koudere maanden
 • Grote buitenruimtes waar uw huisdier kan spelen en rondrennen
 • Speciale speelruimtes voor honden om te socialiseren en te genieten van interactie met andere honden
 • Een aparte kattenruimte met klimbomen en speelgoed
 • Dagelijkse verzorging en aandacht van ons ervaren personeel

Onze diensten

Bij Dierenpension Bree bieden we meer dan alleen een plek voor uw huisdier om te verblijven. We streven ernaar om een ​​thuis weg van huis te creëren en uw huisdier de best mogelijke zorg te bieden. Onze diensten omvatten:

 • Voeding: We zorgen ervoor dat uw huisdier de juiste voeding krijgt volgens hun dieetvereisten. We bieden zowel droogvoer als natvoer van hoge kwaliteit.
 • Medicatie: Indien nodig kunnen we medicatie toedienen aan uw huisdier volgens de voorgeschreven instructies van uw dierenarts.
 • Dierenartsbezoeken: Als uw huisdier tijdens hun verblijf medische zorg nodig heeft, kunnen we een dierenarts regelen en ervoor zorgen dat ze de benodigde behandeling krijgen.
 • Uitlaatservice: Voor honden bieden we een uitlaatservice aan, zodat ze voldoende beweging en frisse lucht krijgen tijdens hun verblijf bij ons.
 • Verzorging: We bieden ook verzorgingsdiensten aan, zoals het borstelen van vacht, nagelknippen en baden, om ervoor te zorgen dat uw huisdier er op zijn best uitziet.

Ons ervaren personeel

Bij Dierenpension Bree begrijpen we dat het vertrouwen op de juiste mensen van essentieel belang is wanneer u uw huisdier aan iemand anders toevertrouwt. Ons ervaren personeel bestaat uit dierenliefhebbers die getraind zijn in het verzorgen en omgaan met verschillende soorten huisdieren. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de aandacht en zorg krijgt die ze verdienen tijdens hun verblijf bij ons.

Ons personeel is ook goed opgeleid om eventuele gezondheidsproblemen of gedragsveranderingen bij uw huisdier op te merken. Als er iets ongewoons wordt opgemerkt, zullen we onmiddellijk contact met u opnemen en indien nodig de juiste stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijgt.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om van tevoren te reserveren. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een ​​reservering te maken. We zullen u ook graag informeren over onze tarieven en eventuele speciale aanbiedingen die we op dat moment hebben.

Bij Dierenpension Bree streven we ernaar om betaalbare tarieven aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de zorg die we bieden. We geloven dat uw huisdier de beste zorg verdient, ongeacht uw budget.

Conclusie

Dierenpension Bree is de ideale plek voor uw huisdier om te verblijven wanneer u niet in staat bent om voor hen te zorgen. Met onze moderne faciliteiten, uitgebreide diensten en ervaren personeel, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te bieden tijdens uw afwezigheid.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *