Dierenpension Burgers Moergestel

door

in

Dierenpension Burgers Moergestel is een gerenommeerd dierenpension gelegen in het pittoreske Moergestel. Met jarenlange ervaring en een passie voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons direct thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven voor honden
  • Kattenverblijven met klimmogelijkheden en rustige slaapruimtes
  • Kleine huisdierenverblijven voor konijnen, cavia’s en andere knaagdieren
  • Vogelverblijven met voldoende ruimte om te vliegen

Onze verblijven worden dagelijks schoongemaakt en voorzien van vers water en voeding. Daarnaast zorgen wij voor voldoende speel- en rusttijd, zodat uw huisdier zich niet verveelt tijdens zijn verblijf bij ons.

Ons ervaren team

Bij Dierenpension Burgers Moergestel werken wij met een team van ervaren en liefdevolle dierenverzorgers. Onze medewerkers hebben een passie voor dieren en zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt. Ze zijn getraind in het herkennen van de behoeften en signalen van verschillende diersoorten, zodat ze snel kunnen ingrijpen indien nodig.

Ons team staat altijd klaar om uw huisdier te voorzien van de nodige knuffels, aaien en speeltijd. We begrijpen dat het missen van hun eigenaar stressvol kan zijn voor huisdieren, daarom zorgen wij voor een warme en liefdevolle omgeving om hen gerust te stellen.

Onze diensten

Naast het bieden van een veilige en comfortabele verblijfplaats, bieden wij ook aanvullende diensten om het verblijf van uw huisdier nog aangenamer te maken. Enkele van onze diensten zijn:

  • Hondenuitlaatservice
  • Kattenverzorging aan huis
  • Medicatie toedienen indien nodig
  • Gedragsbeoordeling en -training

Onze hondenuitlaatservice zorgt ervoor dat uw hond voldoende beweging krijgt tijdens zijn verblijf bij ons. Onze ervaren uitlaters nemen uw hond mee voor wandelingen in de prachtige omgeving van Moergestel.

Indien u liever heeft dat uw kat in zijn vertrouwde omgeving blijft, bieden wij ook kattenverzorging aan huis. Onze verzorgers komen dagelijks langs om uw kat te voeden, te spelen en de kattenbak schoon te maken.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat wij voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij aan om tijdig te reserveren. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Kortom, Dierenpension Burgers Moergestel biedt een veilige, comfortabele en liefdevolle omgeving voor uw huisdier tijdens uw afwezigheid. Met onze ervaren medewerkers, uitgebreide faciliteiten en aanvullende diensten, kunt u met een gerust hart uw huisdier aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *