Dierenpension Capelle aan den IJssel

door

in

Dierenpension Capelle aan den IJssel is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Capelle aan den IJssel. Of je nu op vakantie gaat, een weekendje weg bent of om andere redenen tijdelijk niet voor je huisdier kunt zorgen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden een veilige en comfortabele omgeving waar je huisdier liefdevol wordt verzorgd.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. Elk verblijf is voorzien van alle benodigde faciliteiten om het verblijf van je huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan comfortabele manden, speelgoed en klimmogelijkheden voor katten. Daarnaast hebben we ook aparte speelweides waar honden vrij kunnen rennen en spelen onder toezicht van onze ervaren medewerkers.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het verzorgen van huisdieren. Ze zorgen ervoor dat je huisdier voldoende aandacht, beweging en verzorging krijgt tijdens zijn verblijf bij ons. We volgen ook eventuele speciale dieetwensen of medicatie-instructies die je voor je huisdier hebt opgegeven.

Reserveren en tarieven

Om een plekje te reserveren voor je huisdier in ons dierenpension, kun je telefonisch of via onze website contact met ons opnemen. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is voor je huisdier en dat we aan al zijn behoeften kunnen voldoen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We hanteren eerlijke en transparante prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Voor meer informatie over onze tarieven kun je contact met ons opnemen of onze website raadplegen.

Veiligheid en hygiëne

De veiligheid en hygiëne van je huisdier staan bij ons voorop. We zorgen ervoor dat alle verblijven regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast worden alle huisdieren gecontroleerd bij aankomst om ervoor te zorgen dat ze gezond zijn en geen besmettelijke ziektes hebben. Mocht er tijdens het verblijf iets met je huisdier gebeuren, dan hebben we een goede samenwerking met een lokale dierenarts om snel en adequaat te kunnen handelen.

Extra services

Naast de standaard verzorging bieden we ook extra services aan om het verblijf van je huisdier nog aangenamer te maken. Zo kunnen we je huisdier bijvoorbeeld regelmatig borstelen, wassen of trimmen. Ook kunnen we speciale voeding of snacks voor je huisdier verzorgen, mits je deze zelf meeneemt. Informeer naar de mogelijkheden bij het maken van de reservering.

Kortom, Dierenpension Capelle aan den IJssel is de ideale plek om je huisdier met een gerust hart achter te laten tijdens je afwezigheid. We bieden een veilige, comfortabele en liefdevolle omgeving waar je huisdier de beste zorg krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken of voor meer informatie.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *