Dierenpension Carole Weerselo

Dierenpension Carole Weerselo is een professioneel en betrouwbaar dierenpension gelegen in het pittoreske dorpje Weerselo. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, biedt het pension een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Faciliteiten

Het dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich thuis voelen. Enkele van de faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven
  • Speelweides voor honden
  • Kattenverblijven met klimmogelijkheden
  • Verwarmde slaapruimtes
  • Hygiënische omgeving
  • Voeding aangepast aan de behoeften van uw huisdier

De ruime binnen- en buitenverblijven zorgen ervoor dat uw huisdieren voldoende bewegingsruimte hebben. De speelweides voor honden bieden de mogelijkheid om lekker te rennen en te spelen met andere honden. De kattenverblijven zijn voorzien van klimmogelijkheden zodat uw kat zich kan vermaken. Daarnaast worden de slaapruimtes verwarmd om ervoor te zorgen dat uw huisdieren comfortabel kunnen rusten, vooral tijdens koudere periodes.

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Dierenpension Carole Weerselo. Alle verblijven worden regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd om een gezonde omgeving te waarborgen. Daarnaast wordt er gezorgd voor voeding die is aangepast aan de behoeften van uw huisdier, zodat ze de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen tijdens hun verblijf.

Persoonlijke aandacht en verzorging

Bij Dierenpension Carole Weerselo krijgen uw huisdieren persoonlijke aandacht en verzorging. Het ervaren en toegewijde personeel zorgt ervoor dat uw huisdieren zich op hun gemak voelen en de zorg krijgen die ze nodig hebben. Ze worden regelmatig uitgelaten en krijgen voldoende speeltijd om zich te vermaken.

Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met eventuele speciale behoeften van uw huisdieren, zoals medicatie of dieetvoeding. Het pension staat in nauw contact met de eigenaren om ervoor te zorgen dat alle specifieke wensen en instructies worden opgevolgd.

Reserveringen en tarieven

Het maken van een reservering bij Dierenpension Carole Weerselo is eenvoudig. U kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen om de beschikbaarheid te controleren en uw huisdieren in te schrijven. Het pension hanteert redelijke tarieven, afhankelijk van de duur van het verblijf en het type huisdier.

Het is belangrijk om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen. Het pension heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus het is raadzaam om uw reservering ruim van tevoren te maken.

Conclusie

Dierenpension Carole Weerselo is de ideale plek om uw huisdieren onder te brengen tijdens uw afwezigheid. Met uitstekende faciliteiten, persoonlijke aandacht en verzorging, en redelijke tarieven, kunt u met een gerust hart genieten van uw tijd weg, wetende dat uw huisdieren in goede handen zijn.

Neem vandaag nog contact op met Dierenpension Carole Weerselo om uw reservering te maken en uw huisdieren een comfortabel en veilig verblijf te bieden!

Plaats een reactie