Dierenpension De Ark Klaaswaal

door

in

Dierenpension De Ark Klaaswaal is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Klaaswaal. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren wanneer u niet in staat bent om voor ze te zorgen.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. We begrijpen dat elk dier uniek is, daarom hebben we verschillende soorten verblijven om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen. Onze faciliteiten omvatten:

  • Individuele hondenkennels met buitenruimte
  • Gemeenschappelijke speelweides voor honden
  • Kattenverblijven met klimmogelijkheden en rustige hoekjes
  • Verwarmde binnenruimtes voor de wintermaanden
  • Veilige omheiningen en beveiligingssystemen

Onze verblijven worden dagelijks schoongemaakt en gedesinfecteerd om een hygiënische omgeving te garanderen. Daarnaast zorgen we voor voldoende beweging en speeltijd voor uw huisdieren, zodat ze zich niet vervelen tijdens hun verblijf bij ons.

Ons ervaren personeel

Bij Dierenpension De Ark Klaaswaal hebben we een team van ervaren en toegewijde medewerkers die goed getraind zijn in het omgaan met verschillende soorten huisdieren. Ze zorgen ervoor dat uw huisdieren de beste zorg en aandacht krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

Ons personeel is op de hoogte van de individuele behoeften van elk dier en zorgt ervoor dat ze de juiste voeding krijgen, regelmatig worden uitgelaten en voldoende aandacht en liefde ontvangen. We begrijpen dat het achterlaten van uw huisdier moeilijk kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension De Ark Klaaswaal. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type verblijf en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kunt u onze website raadplegen of contact met ons opnemen.

Conclusie

Dierenpension De Ark Klaaswaal is de ideale plek om uw huisdieren onder te brengen wanneer u niet in staat bent om voor ze te zorgen. Met onze moderne faciliteiten, ervaren personeel en liefde voor dieren zorgen we ervoor dat uw huisdieren zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun verblijf bij ons.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdieren de zorg te geven die ze verdienen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *