Dierenpension De Ark

Dierenpension De Ark is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension De Ark:

  • Ruime en comfortabele verblijven: Onze hokken zijn ruim en goed geventileerd, zodat uw huisdier voldoende bewegingsruimte heeft.
  • Speelweides: We hebben grote speelweides waar uw huisdier kan rennen, spelen en socialiseren met andere dieren.
  • Verzorging: Ons ervaren personeel zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief voeding, schoonmaak en eventuele medicatie.
  • Dierenarts: We werken samen met een lokale dierenarts, zodat uw huisdier altijd de beste medische zorg krijgt indien nodig.
  • Individuele aandacht: We begrijpen dat elk huisdier uniek is, daarom geven we ze individuele aandacht en genegenheid om ze op hun gemak te stellen.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension De Ark streven we ernaar om uw huisdier een stressvrij verblijf te bieden. Voordat uw huisdier bij ons komt, plannen we een kennismakingsgesprek waarin we meer te weten komen over de behoeften en gewoonten van uw huisdier. Op deze manier kunnen we een persoonlijk zorgplan opstellen om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich comfortabel voelt tijdens zijn verblijf.

Tijdens het verblijf van uw huisdier zorgen we voor voldoende beweging, speeltijd en sociale interactie. We volgen ook strikte hygiëneprotocollen om ervoor te zorgen dat uw huisdier in een schone en veilige omgeving verblijft.

Tevreden klanten

Onze klanten zijn zeer tevreden over de diensten van Dierenpension De Ark. Hier zijn enkele getuigenissen van onze klanten:

“Ik ben zo blij dat ik Dierenpension De Ark heb gevonden. Mijn hond heeft altijd een geweldige tijd daar en ik kan met een gerust hart op vakantie gaan, wetende dat hij in goede handen is.”

– Anja, eigenaar van Max

“Onze kat is een beetje verlegen, maar het personeel van Dierenpension De Ark heeft haar altijd met zoveel geduld en zorg behandeld. We zijn erg dankbaar voor hun toewijding.”

– Peter en Linda, eigenaren van Muffin

Reserveren

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een verblijf voor uw huisdier bij Dierenpension De Ark, kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Geef uw huisdier de beste zorg en een comfortabel verblijf tijdens uw afwezigheid. Kies voor Dierenpension De Ark!

Plaats een reactie