Dierenpension De Boerdik

Dierenpension De Boerdik is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension De Boerdik:

  • Ruime en comfortabele verblijven: Onze hokken zijn ruim en goed geventileerd, zodat uw huisdier voldoende bewegingsruimte heeft.
  • Speelweides: We hebben grote speelweides waar uw huisdier kan rennen, spelen en socialiseren met andere dieren.
  • Verzorging: Ons ervaren personeel zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief voeding, schoonmaak en eventuele medicatie.
  • Dierenarts: We werken samen met een lokale dierenarts, zodat uw huisdier altijd de beste medische zorg krijgt indien nodig.
  • Individuele aandacht: We begrijpen dat elk huisdier uniek is, daarom geven we ze individuele aandacht en genegenheid om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze diensten

Bij Dierenpension De Boerdik bieden we verschillende diensten aan om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen:

  • Hondenpension: We hebben aparte verblijven voor honden, waar ze kunnen genieten van hun eigen ruimte en dagelijkse wandelingen.
  • Kattenpension: Onze kattenverblijven zijn rustig en comfortabel, met voldoende speelgoed en krabpalen om uw kat bezig te houden.
  • Kleine huisdieren: We bieden ook opvang voor kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels.
  • Haal- en brengservice: Als u geen tijd heeft om uw huisdier naar ons pension te brengen, bieden wij een haal- en brengservice aan.
  • Training en gedragsadvies: Ons team van experts kan u helpen met training en gedragsadvies voor uw huisdier.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension De Boerdik kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een online reserveringsformulier invullen op onze website. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Voor gedetailleerde informatie over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Veiligheid en hygiëne

Bij Dierenpension De Boerdik staat de veiligheid en hygiëne van uw huisdier voorop. We zorgen ervoor dat onze faciliteiten regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast hebben we strikte veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw huisdier niet kan ontsnappen en dat er geen contact is tussen verschillende dieren zonder toezicht.

Ons personeel is goed opgeleid en heeft ervaring met het omgaan met verschillende soorten huisdieren. We zorgen ervoor dat uw huisdier in goede handen is en dat ze de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

Conclusie

Dierenpension De Boerdik is de ideale plek om uw huisdier te laten verblijven tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, professionele verzorging en liefdevolle benadering zorgen we ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te bieden!

Plaats een reactie