Dierenpension De Bommel Wadenoijen

Dierenpension De Bommel Wadenoijen is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Wadenoijen. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension De Bommel Wadenoijen:

  • Ruime en schone verblijven: Onze hokken zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt om een hygi├źnische omgeving te garanderen.
  • Speelweides: Onze speelweides bieden voldoende ruimte voor uw huisdier om te rennen, spelen en socialiseren met andere dieren.
  • Individuele aandacht: Ons ervaren personeel zorgt voor individuele aandacht en verzorging voor elk huisdier, inclusief het geven van medicatie indien nodig.
  • Voeding: Wij zorgen voor hoogwaardige voeding die past bij de behoeften van uw huisdier. Speciale dieetwensen kunnen ook worden verzorgd.
  • 24/7 toezicht: Ons pension wordt 24 uur per dag bewaakt om de veiligheid en het welzijn van uw huisdier te waarborgen.

Onze diensten

Naast het bieden van een comfortabel verblijf, biedt Dierenpension De Bommel Wadenoijen ook verschillende diensten aan om uw huisdier extra te verwennen:

  • Hondenuitlaatservice: Als u geen tijd heeft om uw hond uit te laten, kunnen wij dit voor u doen. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een leuke en veilige wandeling.
  • Gedragstraining: Heeft uw huisdier gedragsproblemen? Onze professionele trainers kunnen helpen bij het aanpakken van gedragsproblemen en het trainen van uw huisdier.
  • Verzorging: Naast het verblijf in ons pension, bieden wij ook professionele verzorgingsservices aan, zoals wassen, trimmen en nagelknippen.
  • Dierenartsdiensten: In geval van nood hebben wij directe toegang tot dierenartsen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste medische zorg krijgt.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension De Bommel Wadenoijen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een online reserveringsformulier invullen op onze website. Wij raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier, de duur van het verblijf en eventuele extra diensten die u wenst. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave.

Conclusie

Dierenpension De Bommel Wadenoijen is de ideale plek om uw huisdier een comfortabel en veilig verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met onze uitgebreide faciliteiten, professionele diensten en liefdevolle benadering, kunt u met een gerust hart uw huisdier aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te geven!

Plaats een reactie