Dierenpension De Bongerd

door

in

Dierenpension De Bongerd is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Met ruime ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende dieren te voldoen. Enkele van onze belangrijkste faciliteiten zijn:

  • Ruime en schone verblijven: Onze dierenverblijven zijn ruim en goed onderhouden, zodat uw huisdier voldoende ruimte heeft om te bewegen en te ontspannen.
  • Speelweides: We hebben grote speelweides waar uw huisdier veilig kan rennen en spelen onder toezicht van ons ervaren personeel.
  • Verzorging: Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw huisdier de beste verzorging krijgt, inclusief regelmatige voeding, wandelingen en eventuele medicatie die nodig is.
  • 24/7 toezicht: Onze faciliteit wordt 24 uur per dag bewaakt, zodat uw huisdier altijd in veilige handen is.

Onze diensten

Naast onze uitstekende faciliteiten bieden wij ook een breed scala aan diensten om aan de individuele behoeften van uw huisdier te voldoen. Enkele van onze diensten zijn:

  • Hondenopvang: Of u nu een dagje weg bent of op vakantie gaat, wij bieden een veilige en leuke omgeving voor uw hond.
  • Kattenopvang: Onze kattenverblijven zijn comfortabel en rustig, zodat uw kat zich op zijn gemak voelt tijdens zijn verblijf bij ons.
  • Kleine huisdieren: Ook kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels zijn welkom in ons pension.
  • Medische zorg: Indien nodig kunnen wij medische zorg bieden aan uw huisdier, inclusief het toedienen van medicatie en het verzorgen van wonden.
  • Gedragsbegeleiding: Ons ervaren team kan ook gedragsbegeleiding bieden aan uw huisdier, indien nodig.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat wij voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij u aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Onze missie

Onze missie bij Dierenpension De Bongerd is om een veilige en liefdevolle omgeving te bieden voor uw huisdieren, zodat u met een gerust hart van uw tijd weg kunt genieten. Wij streven ernaar om de hoogste kwaliteit van zorg en service te bieden, zodat uw huisdier zich bij ons thuis voelt en u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens uw afwezigheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom Dierenpension De Bongerd de beste keuze is voor uw huisdier!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *