Dierenpension De Borgelinckshof Bloemenkampsweg Lettele

door

in

Dierenpension De Borgelinckshof Bloemenkampsweg Lettele is een professioneel en betrouwbaar dierenpension gelegen in het pittoreske Lettele. Met ruime ervaring en liefde voor dieren biedt dit pension een veilige en comfortabele plek voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid. Of het nu gaat om een korte vakantie of een langere periode, uw huisdier zal hier in goede handen zijn.

Faciliteiten

Het dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens zijn verblijf. Enkele van de faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven: De Borgelinckshof Bloemenkampsweg Lettele heeft ruime en comfortabele binnen- en buitenverblijven voor zowel honden als katten. Deze verblijven zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt.
  • Speelweides: Het pension beschikt over grote speelweides waar uw hond naar hartenlust kan rennen en spelen. Dit zorgt ervoor dat uw huisdier voldoende beweging krijgt en zich niet verveelt tijdens zijn verblijf.
  • Verzorging: De medewerkers van het dierenpension zorgen ervoor dat uw huisdier de beste verzorging krijgt. Ze zorgen voor de dagelijkse voeding, het schoonmaken van de verblijven en eventuele medicatie die uw huisdier nodig heeft.
  • 24/7 toezicht: Het pension heeft 24/7 toezicht, zodat er altijd iemand aanwezig is om uw huisdier in de gaten te houden. Dit zorgt voor extra gemoedsrust, wetende dat uw huisdier in goede handen is.

Professioneel en ervaren personeel

Het dierenpension wordt gerund door een team van professionele en ervaren medewerkers die een passie hebben voor dieren. Ze begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en behandelen hem met de grootste zorg en liefde. Ze hebben kennis van verschillende diersoorten en weten hoe ze met specifieke behoeften en gedragingen moeten omgaan.

Daarnaast zijn de medewerkers getraind in het herkennen van eventuele gezondheidsproblemen bij uw huisdier. Mocht er iets aan de hand zijn, dan kunnen ze snel handelen en indien nodig contact opnemen met een dierenarts.

Reserveren en tarieven

Het reserveren van een verblijf voor uw huisdier bij Dierenpension De Borgelinckshof Bloemenkampsweg Lettele is eenvoudig. U kunt telefonisch contact opnemen met het pension om de beschikbaarheid te controleren en uw reservering te maken. Het is raadzaam om dit ruim van tevoren te doen, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

De tarieven van het dierenpension variëren afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Het pension biedt zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Voor een gedetailleerd overzicht van de tarieven kunt u contact opnemen met het pension.

Locatie en bereikbaarheid

Dierenpension De Borgelinckshof Bloemenkampsweg Lettele is gelegen in het prachtige Lettele, een dorp in de provincie Overijssel. Het pension is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Adres: Bloemenkampsweg, Lettele

Conclusie

Dierenpension De Borgelinckshof Bloemenkampsweg Lettele is de ideale plek om uw huisdier met een gerust hart achter te laten tijdens uw afwezigheid. Met uitstekende faciliteiten, professioneel personeel en een liefdevolle benadering, zorgt dit pension ervoor dat uw huisdier zich thuis voelt en de beste zorg krijgt. Neem contact op met het pension om een reservering te maken en geniet van uw tijd weg, wetende dat uw huisdier in goede handen is.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *