Dierenpension De Bosrand

door

in

Dierenpension De Bosrand is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele plek voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich thuis voelen tijdens hun verblijf bij ons. Enkele van onze faciliteiten zijn:

Ons Team

Bij Dierenpension De Bosrand hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers die uw huisdieren met liefde en zorg behandelen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dierenwelzijn. Ze zorgen ervoor dat uw huisdieren de beste zorg en aandacht krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

Reserveringen

Het reserveren van een verblijf voor uw huisdier bij Dierenpension De Bosrand is eenvoudig. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan ons pension om de beschikbaarheid te controleren en uw reservering te maken. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen. We streven ernaar om onze diensten tegen betaalbare prijzen aan te bieden, zodat u met een gerust hart uw huisdier bij ons kunt achterlaten.

Veiligheid en Hygiëne

Bij Dierenpension De Bosrand staat de veiligheid en hygiëne van uw huisdieren voorop. We zorgen ervoor dat onze verblijven regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om een schone en gezonde omgeving te behouden. Daarnaast hebben we strikte veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw huisdieren niet kunnen ontsnappen en dat ze veilig zijn tijdens hun verblijf bij ons.

Extra Services

Naast onze standaardopvang bieden we ook extra services aan om het verblijf van uw huisdier nog aangenamer te maken. Enkele van onze extra services zijn:

  • Hondenuitlaatservice
  • Gedragstraining voor honden
  • Kattenverzorging aan huis
  • Medicatie toedienen indien nodig
  • Grooming en verzorging

Conclusie

Dierenpension De Bosrand is de ideale plek voor uw huisdieren tijdens uw afwezigheid. Met uitstekende faciliteiten, een toegewijd team en een prachtige bosrijke omgeving, zorgen wij ervoor dat uw huisdieren zich comfortabel en veilig voelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te bieden tijdens uw afwezigheid.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *