Dierenpension De Crull te koop

door

in

Dierenpension De Crull is een bekend en geliefd dierenpension in Nederland. Het biedt een thuis voor huisdieren wanneer hun eigenaren op vakantie zijn of om andere redenen niet voor hen kunnen zorgen. Het pension is momenteel te koop en biedt een geweldige kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het runnen van een succesvol dierenpension.

Over Dierenpension De Crull

Dierenpension De Crull is gelegen in een prachtige landelijke omgeving, omringd door groene weilanden en bossen. Het pension is al meer dan 20 jaar actief en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder opvang voor honden, katten en andere kleine huisdieren.

Het pension beschikt over ruime en comfortabele verblijven voor de dieren, waar ze voldoende ruimte hebben om te bewegen en te spelen. Er zijn aparte gedeeltes voor honden en katten, zodat ze in een veilige en stressvrije omgeving kunnen verblijven. Daarnaast heeft het pension ook speciale faciliteiten voor oudere dieren en dieren met speciale behoeften.

De eigenaren van Dierenpension De Crull hebben altijd veel aandacht besteed aan het welzijn van de dieren. Ze zorgen voor een goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende sociale interactie. Daarnaast werken ze samen met dierenartsen om ervoor te zorgen dat de dieren de beste medische zorg krijgen wanneer dat nodig is.

Reden van verkoop

Na jarenlang met veel plezier het dierenpension te hebben gerund, hebben de huidige eigenaren besloten om met pensioen te gaan. Ze willen graag dat het pension wordt voortgezet door iemand met dezelfde passie voor dieren en dezelfde toewijding aan hun welzijn.

De verkoop van Dierenpension De Crull biedt een unieke kans voor iemand die graag een eigen bedrijf wil starten in de dierenbranche. Het pension heeft een stabiele klantenkring opgebouwd en genereert een gezond inkomen. Bovendien is er nog ruimte voor groei en uitbreiding van de diensten die worden aangeboden.

Voordelen van het overnemen van Dierenpension De Crull

Als u geïnteresseerd bent in het overnemen van Dierenpension De Crull, zijn er verschillende voordelen die u kunt verwachten:

  • Een gevestigde naam en reputatie in de dierenbranche
  • Een loyale klantenkring en een stabiel inkomen
  • Een prachtige locatie met veel potentieel voor groei
  • Goede faciliteiten en verblijven voor de dieren
  • Een kans om uw passie voor dieren om te zetten in een succesvol bedrijf

Daarnaast kunt u rekenen op de steun en begeleiding van de huidige eigenaren tijdens de overgangsperiode. Ze zullen u helpen bij het leren kennen van de dagelijkse gang van zaken en het opbouwen van relaties met de bestaande klanten.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent in het overnemen van Dierenpension De Crull, kunt u contact opnemen met de huidige eigenaren voor meer informatie. Ze zullen u graag alle details verstrekken en eventuele vragen beantwoorden.

Dierenpension De Crull te koop is een geweldige kans voor iedereen die een eigen dierenpension wil runnen. Met een gevestigde naam, een loyale klantenkring en een prachtige locatie, biedt dit pension alles wat u nodig heeft voor een succesvolle start. Neem vandaag nog contact op en maak uw droom waar!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *