Dierenpension De Doolhof

Dierenpension De Doolhof is een gerenommeerd dierenpension gelegen in het hart van Nederland. Met ruime ervaring en een passie voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Enkele van onze belangrijkste faciliteiten zijn:

 • Comfortabele en ruime verblijven voor honden, katten en kleine huisdieren
 • Grote speelweides waar honden vrij kunnen rennen en spelen
 • Speciale speelruimtes voor katten met klimmogelijkheden en krabpalen
 • Verwarmde binnenverblijven voor de koudere maanden
 • Regelmatige schoonmaak en desinfectie van alle verblijven

Ons ervaren team

Bij Dierenpension De Doolhof hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dierenwelzijn. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens hun verblijf bij ons.

Ons team begrijpt dat elk dier uniek is en individuele behoeften heeft. Daarom zorgen we ervoor dat we op de hoogte zijn van eventuele speciale dieetwensen, medicatievereisten of andere specifieke zorgbehoeften van uw huisdier. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij ons.

Onze diensten

Bij Dierenpension De Doolhof bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van zowel u als uw huisdier te voldoen. Enkele van onze diensten zijn onder andere:

 • Verblijf voor korte en lange termijn
 • Dagopvang voor honden
 • Verzorging en voeding volgens uw instructies
 • Medicatie toedienen indien nodig
 • Gedragstraining en socialisatie voor honden
 • Grooming en vachtverzorging

Onze diensten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van uw huisdier. We streven ernaar om een ​​comfortabele en stressvrije omgeving te bieden, zodat uw huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens zijn verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om een ​​reservering te maken bij Dierenpension De Doolhof, kunt u telefonisch of via onze website contact met ons opnemen. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de diensten die u kiest en de duur van het verblijf van uw huisdier. We streven ernaar om onze tarieven betaalbaar en concurrerend te houden, zodat u uw huisdier de beste zorg kunt bieden zonder uw budget te overschrijden.

Conclusie

Dierenpension De Doolhof is de ideale plek om uw huisdier onder te brengen tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en brede scala aan diensten, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​reservering te maken en uw huisdier een comfortabel verblijf te bieden!

Plaats een reactie