Dierenpension De Drentsche Hoeve

door

in

Dierenpension De Drentsche Hoeve is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het prachtige Drentse landschap. Met ruime ervaring en liefde voor dieren zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om uw huisdier een aangenaam verblijf te bieden. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven
  • Verwarmde slaapruimtes
  • Grote speelweides
  • Professionele verzorging
  • Dagelijkse wandelingen
  • Speciale dieetvoeding indien nodig

Wij begrijpen dat elk huisdier uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat we aan de individuele behoeften van uw huisdier voldoen. Of het nu gaat om medicatie, speciaal dieet of extra aandacht, ons ervaren team staat klaar om uw huisdier de beste zorg te bieden.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde dierenverzorgers die een passie hebben voor dieren. Ze zijn getraind in het omgaan met verschillende soorten huisdieren en hebben de kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens zijn verblijf bij ons.

Wij begrijpen dat het achterlaten van uw huisdier een emotionele ervaring kan zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden van het welzijn van uw huisdier. U kunt altijd contact met ons opnemen voor updates en vragen.

Reserveringen

Het is raadzaam om tijdig een reservering te maken voor het verblijf van uw huisdier bij Dierenpension De Drentsche Hoeve. Vooral tijdens vakantieperiodes kan het erg druk zijn. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken.

Wanneer u uw huisdier bij ons brengt, vragen wij u om de benodigde documenten mee te nemen, zoals het vaccinatiebewijs en eventuele medicatie-instructies. Dit zorgt ervoor dat wij de beste zorg kunnen bieden en de gezondheid van alle dieren in ons pension kunnen waarborgen.

Tevreden klanten

Wij zijn trots op de positieve feedback die we van onze klanten ontvangen. Hier zijn enkele citaten van tevreden klanten:

“Onze hond heeft een geweldige tijd gehad bij Dierenpension De Drentsche Hoeve. Het personeel was vriendelijk en professioneel, en ons huisdier kwam gezond en gelukkig terug. We zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten!” – Familie Jansen

“Onze kat is erg kieskeurig als het gaat om verblijven, maar bij Dierenpension De Drentsche Hoeve voelde hij zich meteen thuis. Het was geruststellend om te weten dat hij in goede handen was terwijl wij weg waren.” – Familie De Vries

Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en elke huisdier een veilig en comfortabel verblijf te bieden.

Conclusie

Dierenpension De Drentsche Hoeve is de ideale plek om uw huisdier achter te laten tijdens uw afwezigheid. Met uitstekende faciliteiten, een ervaren team en persoonlijke aandacht, zorgen wij ervoor dat uw huisdier zich thuis voelt en de zorg krijgt die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een geweldige ervaring te bezorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *