Dierenpension De Eersteling in Roswinkel

Dierenpension De Eersteling in Roswinkel is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren. Het biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren wanneer u op vakantie bent of om andere redenen niet voor ze kunt zorgen. Het pension is gelegen in het pittoreske dorpje Roswinkel, omringd door prachtige natuur en rustige omgeving.

Faciliteiten

Het dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf. Enkele van de faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven
  • Speelweides voor honden
  • Kattenverblijven met klimmogelijkheden
  • Verwarmde slaapruimtes
  • Voeding aangepast aan de behoeften van uw huisdier
  • Medische zorg indien nodig

De ruime binnen- en buitenverblijven zorgen ervoor dat uw huisdieren voldoende bewegingsruimte hebben. De speelweides voor honden bieden de mogelijkheid om lekker te rennen en te spelen. De kattenverblijven zijn voorzien van klimmogelijkheden zodat uw kat zich kan vermaken. De verwarmde slaapruimtes zorgen ervoor dat uw huisdieren comfortabel kunnen rusten, zelfs tijdens koudere dagen.

Professioneel en ervaren personeel

Het dierenpension wordt gerund door een team van professioneel en ervaren personeel dat veel liefde en zorg heeft voor dieren. Ze begrijpen dat uw huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van uw gezin en behandelen ze dan ook met de grootste zorg en aandacht. Het personeel zorgt ervoor dat uw huisdieren voldoende beweging krijgen, goed gevoed worden en eventuele medicatie op tijd krijgen.

Reserveringen en tarieven

Het maken van een reservering bij Dierenpension De Eersteling in Roswinkel is eenvoudig. U kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen om de beschikbaarheid te controleren en uw huisdieren in te schrijven. Het pension hanteert redelijke tarieven, afhankelijk van de grootte en het type huisdier. Het tarief is inclusief voeding en verzorging tijdens het verblijf.

Locatie en omgeving

Dierenpension De Eersteling is gelegen in het mooie dorpje Roswinkel, dat bekend staat om zijn rustige en landelijke omgeving. Het pension is omringd door prachtige natuur, waardoor uw huisdieren kunnen genieten van rustige wandelingen en frisse lucht. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel dierenpension in de regio Roswinkel, dan is Dierenpension De Eersteling de ideale keuze. Met uitstekende faciliteiten, ervaren personeel en een prachtige omgeving, kunt u met een gerust hart uw huisdieren achterlaten tijdens uw afwezigheid. Neem vandaag nog contact op om een reservering te maken en uw huisdieren een comfortabel verblijf te bieden!

Plaats een reactie