Dierenpension De Haandrik Holtheme

door

in

Dierenpension De Haandrik Holtheme is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Holtheme. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, biedt De Haandrik een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich thuis voelen. Enkele van onze faciliteiten zijn:

Wij begrijpen dat elk huisdier uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat we aan de individuele behoeften van uw huisdier voldoen, of het nu gaat om speciaal dieetvoer, medicatie of extra aandacht.

Professioneel en ervaren personeel

Ons team van toegewijde en ervaren medewerkers staat altijd klaar om uw huisdieren de beste zorg en aandacht te geven. Wij begrijpen dat het achterlaten van uw huisdier een moeilijke beslissing kan zijn, maar u kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij Dierenpension De Haandrik Holtheme.

Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van dierenverzorging en zijn getraind in het omgaan met verschillende soorten huisdieren. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en geniet van zijn verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij u aan om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension De Haandrik Holtheme. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Wij bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Locatie en bereikbaarheid

Dierenpension De Haandrik Holtheme is gelegen in een rustige en landelijke omgeving, ideaal voor huisdieren om te ontspannen en te genieten van hun verblijf. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Adres: Haandrik 1, 1234 AB Holtheme

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten voor bezoek, maar uw huisdier wordt uiteraard wel verzorgd.

Conclusie

Dierenpension De Haandrik Holtheme is de ideale plek om uw huisdieren een veilig en comfortabel verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met uitstekende faciliteiten, professioneel personeel en een liefdevolle omgeving, kunt u met een gerust hart uw huisdier bij ons achterlaten.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te geven bij Dierenpension De Haandrik Holtheme.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *