Dierenpension De Haandrik

door

in

Dierenpension De Haandrik is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension De Haandrik:

  • Ruime en comfortabele verblijven: Onze hokken zijn ruim en goed geventileerd, zodat uw huisdier voldoende bewegingsruimte heeft.
  • Speelweides: We hebben grote speelweides waar uw huisdier kan rennen, spelen en socialiseren met andere dieren.
  • Verzorging: Ons ervaren personeel zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief voeding, schoonmaak en eventuele medicatie.
  • Individuele aandacht: We begrijpen dat elk huisdier uniek is, daarom geven we individuele aandacht aan elk dier om ervoor te zorgen dat ze zich veilig en geliefd voelen.
  • Medische zorg: Onze medewerkers zijn getraind in het herkennen van gezondheidsproblemen en kunnen indien nodig medische zorg bieden of uw huisdier naar een dierenarts brengen.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension De Haandrik streven we ernaar om uw huisdier een stressvrij verblijf te bieden. We begrijpen dat het achterlaten van uw huisdier moeilijk kan zijn, daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat ze zich veilig en gelukkig voelen:

  • Intakegesprek: Voordat uw huisdier bij ons verblijft, plannen we een intakegesprek waarin we uw huisdier leren kennen en uw specifieke wensen en behoeften bespreken.
  • Vertrouwde omgeving: We moedigen eigenaren aan om de favoriete speeltjes, deken of andere vertrouwde items van hun huisdier mee te brengen, zodat ze zich meer op hun gemak voelen.
  • Dagelijkse updates: Tijdens het verblijf van uw huisdier houden we u op de hoogte met foto’s en berichten, zodat u gerustgesteld bent dat ze het goed maken.
  • Flexibele openingstijden: We begrijpen dat uw planning kan veranderen, daarom bieden we flexibele openingstijden voor het brengen en ophalen van uw huisdier.
  • Reserveringen: Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben, raden we aan om uw verblijf bij Dierenpension De Haandrik van tevoren te reserveren.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een verblijf bij Dierenpension De Haandrik of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via:

Telefoon: 0123456789

E-mail: info@dierenpensiondehaandrik.nl

Adres: Voorbeeldstraat 1, 1234 AB Voorbeeldstad

Wij kijken ernaar uit om uw huisdier te verwelkomen bij Dierenpension De Haandrik!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *