Dierenpension De Hazenberg

door

in

Dierenpension De Hazenberg is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Met ruime ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Enkele van onze belangrijkste faciliteiten zijn:

Ons ervaren team

Bij Dierenpension De Hazenberg hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers die uw huisdieren met liefde en zorg behandelen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van dierenwelzijn en zijn getraind in het omgaan met verschillende diersoorten. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de juiste voeding krijgt, voldoende beweging krijgt en de nodige aandacht en genegenheid ontvangt.

Onze diensten

Naast het bieden van een veilige en comfortabele omgeving, bieden wij ook verschillende diensten aan om het verblijf van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele van onze diensten zijn:

  • Regelmatige wandelingen en speeltijd voor honden
  • Individuele aandacht en knuffelsessies voor katten
  • Speciale dieetvoeding en medicatiebeheer indien nodig
  • Grooming en verzorgingssessies, inclusief baden en borstelen
  • 24/7 toezicht en beveiliging voor de veiligheid van uw huisdier

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. We bieden ook speciale tarieven voor langdurige verblijven en meerdere huisdieren.

Conclusie

Dierenpension De Hazenberg is de ideale plek om uw huisdier achter te laten tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en diverse diensten, zorgen wij ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een geweldige vakantie te bezorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *