Dierenpension De Hegge

Dierenpension De Hegge is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Met ruime ervaring en liefde voor dieren, biedt De Hegge een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich thuis voelen. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven
  • Speelweides voor honden
  • Kattenverblijven met klimmogelijkheden
  • Verwarmde ruimtes voor de wintermaanden
  • Medische zorg en toezicht

Onze binnen- en buitenverblijven zijn ruim en comfortabel, zodat uw huisdieren voldoende bewegingsvrijheid hebben. De speelweides voor honden bieden de perfecte gelegenheid voor uw viervoeter om te rennen en te spelen met andere honden. Onze kattenverblijven zijn voorzien van klimmogelijkheden, zodat uw kat zich kan vermaken en ontspannen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle ruimtes in het pension goed verwarmd zijn tijdens de koude wintermaanden, zodat uw huisdieren comfortabel blijven.

Ons ervaren en toegewijde team van dierenverzorgers staat altijd klaar om uw huisdieren de beste zorg te bieden. Ze zorgen voor de dagelijkse behoeften van uw huisdieren, zoals voeding, verzorging en beweging. Daarnaast houden ze ook toezicht op de gezondheid van uw huisdieren en kunnen ze indien nodig medische zorg bieden. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdieren in goede handen zijn bij Dierenpension De Hegge.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdieren, raden we u aan om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension De Hegge. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken. We vragen u om de benodigde informatie over uw huisdieren te verstrekken, zoals hun ras, leeftijd en eventuele speciale behoeften.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de duur van het verblijf en het type huisdier. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Veiligheid en hygiëne

Bij Dierenpension De Hegge staat de veiligheid en hygiëne van uw huisdieren voorop. We zorgen ervoor dat alle verblijven regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om een schone en gezonde omgeving te behouden. Daarnaast hebben we strikte veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw huisdieren niet kunnen ontsnappen en dat ze veilig zijn tijdens hun verblijf bij ons.

We vragen ook aan alle eigenaren om ervoor te zorgen dat hun huisdieren up-to-date zijn met hun vaccinaties voordat ze bij ons verblijven. Dit is om de gezondheid en veiligheid van alle dieren in ons pension te waarborgen.

Conclusie

Dierenpension De Hegge is de ideale plek om uw huisdieren onder te brengen tijdens uw afwezigheid. Met uitstekende faciliteiten, ervaren dierenverzorgers en een focus op veiligheid en hygiëne, kunt u met een gerust hart uw huisdieren aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdieren de beste zorg te bieden tijdens uw afwezigheid.

Plaats een reactie