Dierenpension De Horst

door

in

Dierenpension De Horst is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Enkele van onze belangrijkste faciliteiten zijn:

  • Comfortabele en ruime verblijven voor honden, katten en andere kleine huisdieren
  • Veilige en omheinde speelweides waar uw hond vrij kan rondrennen en spelen
  • Een aparte kattenkamer met klimbomen en speelgoed voor de katten om te genieten
  • Verwarmde binnenverblijven voor de koudere maanden
  • Regelmatige schoonmaak en desinfectie van alle verblijven

Ons ervaren team

Bij Dierenpension De Horst hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers die de zorg voor uw huisdier serieus nemen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dierenwelzijn. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens hun verblijf bij ons.

Voeding en verzorging

Wij begrijpen dat elk huisdier unieke voedingsbehoeften heeft. Daarom vragen wij u om de voeding van uw huisdier mee te brengen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat ze hun gebruikelijke dieet volgen. Ons team zorgt ervoor dat uw huisdier regelmatig wordt gevoerd en dat hun verblijf schoon en comfortabel blijft.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij u aan om van tevoren te reserveren. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Veiligheid en gezondheid

De veiligheid en gezondheid van uw huisdier staan bij ons voorop. Wij vragen u om ervoor te zorgen dat uw huisdier up-to-date is met hun vaccinaties voordat ze bij ons verblijven. Daarnaast hebben wij strikte hygiënemaatregelen om de verspreiding van ziekten te voorkomen. Mocht er tijdens het verblijf van uw huisdier medische zorg nodig zijn, dan hebben wij contact met een dierenarts die snel kan ingrijpen.

Conclusie

Dierenpension De Horst is de ideale plek om uw huisdier een veilig en comfortabel verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en toewijding aan dierenwelzijn, kunt u met een gerust hart uw huisdier bij ons achterlaten. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een geweldige vakantie te bezorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *