Dierenpension De Kim

door

in

Dierenpension De Kim is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension De Kim:

  • Ruime en schone verblijven: Onze hokken zijn ruim en goed onderhouden, zodat uw huisdier voldoende bewegingsruimte heeft en in een hygiënische omgeving verblijft.
  • Speelweides: We hebben grote speelweides waar uw huisdier kan rennen, spelen en socialiseren met andere dieren onder toezicht van ons ervaren personeel.
  • Verzorging: Ons toegewijde team zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief voeding, schoonmaak en eventuele medicatie.
  • Individuele aandacht: We begrijpen dat elk huisdier uniek is, daarom geven we individuele aandacht aan elk dier om ervoor te zorgen dat ze zich veilig en geliefd voelen.
  • Medische zorg: Onze medewerkers zijn getraind in het herkennen van gezondheidsproblemen en kunnen indien nodig medische zorg bieden of uw huisdier naar een dierenarts brengen.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension De Kim streven we ernaar om uw huisdier een stressvrij verblijf te bieden. Daarom volgen we een gestructureerde werkwijze:

  1. Reservering: U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken voor het verblijf van uw huisdier.
  2. Intakegesprek: Voordat uw huisdier bij ons verblijft, plannen we een intakegesprek waarin we uw huisdier leren kennen en eventuele speciale behoeften of instructies bespreken.
  3. Verblijf: Tijdens het verblijf zorgen we ervoor dat uw huisdier zich comfortabel voelt en voldoende aandacht en verzorging krijgt.
  4. Dagelijkse updates: We houden u op de hoogte van het welzijn van uw huisdier door middel van foto’s en berichten via e-mail of sociale media.
  5. Ophalen: Op de afgesproken datum kunt u uw huisdier ophalen en zullen we eventuele specifieke instructies of opmerkingen met u bespreken.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over Dierenpension De Kim:

1. Kan ik een rondleiding krijgen voordat ik mijn huisdier bij jullie achterlaat?
Ja, wij bieden rondleidingen aan zodat u onze faciliteiten kunt bekijken en ons personeel kunt ontmoeten.
2. Moet ik mijn eigen voer meenemen voor mijn huisdier?
Wij zorgen voor voeding, maar als uw huisdier speciaal dieetvoer nodig heeft, kunt u dit meebrengen.
3. Hoe vaak worden de verblijven schoongemaakt?
Onze verblijven worden dagelijks schoongemaakt om een schone en hygiënische omgeving te behouden.
4. Wat gebeurt er als mijn huisdier ziek wordt tijdens het verblijf?
Ons personeel is getraind in het herkennen van gezondheidsproblemen en zal indien nodig medische zorg bieden of uw huisdier naar een dierenarts brengen.

Contact

Neem voor meer informatie of het maken van een reservering contact met ons op:

Telefoon: 0123456789

E-mail: info@dierenpensiondekim.nl

Adres: Voorbeeldstraat 1, 1234 AB Voorbeeldstad


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *