Dierenpension De Korenschuur

door

in

Dierenpension De Korenschuur is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension De Korenschuur:

 • Ruime en schone verblijven: Onze hokken zijn ruim en goed onderhouden, zodat uw huisdier voldoende bewegingsruimte heeft en in een hygiënische omgeving verblijft.
 • Speelweides: We hebben grote speelweides waar uw huisdier kan rennen, spelen en socialiseren met andere dieren onder toezicht van ons ervaren personeel.
 • Individuele aandacht: Ons toegewijde team zorgt ervoor dat elk huisdier de individuele aandacht krijgt die het verdient. We begrijpen dat elk dier uniek is en specifieke behoeften heeft.
 • Voeding: We bieden hoogwaardige voeding aan die is afgestemd op de behoeften van uw huisdier. Indien nodig kunnen we ook speciale dieetvoeding verstrekken.
 • Medische zorg: Ons personeel is getraind om basismedische zorg te bieden aan uw huisdier. We werken samen met lokale dierenartsen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijgt indien nodig.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension De Korenschuur streven we ernaar om uw huisdier een stressvrij en comfortabel verblijf te bieden. Hier is een overzicht van onze werkwijze:

 1. Reservering: Neem contact met ons op om een reservering te maken voor uw huisdier. We raden aan om dit ruim van tevoren te doen, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.
 2. Intakegesprek: Bij aankomst vindt er een intakegesprek plaats waarin we uw huisdier beter leren kennen. We bespreken eventuele speciale behoeften, medicatie en voedingsvereisten.
 3. Verblijf: Uw huisdier wordt ondergebracht in een geschikt verblijf dat past bij zijn grootte en behoeften. We zorgen ervoor dat het verblijf schoon en comfortabel is.
 4. Dagelijkse verzorging: Ons ervaren personeel zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief voeding, wandelingen en eventuele medicatie.
 5. Spelen en socialiseren: Uw huisdier krijgt voldoende gelegenheid om te spelen en te socialiseren met andere dieren onder toezicht van ons personeel.
 6. Terugkeer: Wanneer u terugkeert om uw huisdier op te halen, zorgen we ervoor dat het schoon, gezond en gelukkig is. We geven u ook graag feedback over het verblijf van uw huisdier.

Tevreden klanten

Onze klanten zijn zeer tevreden over de diensten die we bieden bij Dierenpension De Korenschuur. Hier zijn enkele getuigenissen van onze klanten:

“Ik ben zo blij dat ik Dierenpension De Korenschuur heb gevonden. Mijn hond heeft altijd een geweldige tijd daar en ik kan met een gerust hart op vakantie gaan, wetende dat hij in goede handen is.”

– Anja, tevreden klant sinds 2018

“Mijn kat is een beetje verlegen, maar het personeel bij Dierenpension De Korenschuur heeft haar altijd met zoveel geduld en zorg behandeld. Ik zou ze ten zeerste aanbevelen!”

– Peter, tevreden klant sinds 2019

Contactgegevens

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een verblijf voor uw huisdier bij Dierenpension De Korenschuur, neem dan gerust contact met ons op:

Telefoonnummer: 0123456789

E-mailadres: info@dierenpensiondekorenschuur.nl

We kijken ernaar uit om uw huisdier te verwelkomen bij Dierenpension De Korenschuur!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *