Dierenpension De Lier

Dierenpension De Lier is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio De Lier. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren wanneer u niet in staat bent om voor hen te zorgen. Of het nu gaat om een korte vakantie, een zakenreis of een noodsituatie, wij staan klaar om uw huisdieren met open armen te ontvangen.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdieren uw familie zijn en daarom hebben wij ons dierenpension ontworpen met het comfort en welzijn van uw huisdieren in gedachten. Onze faciliteiten omvatten:

  • Ruime en schone verblijven voor honden en katten
  • Speciale speelruimtes voor honden
  • Verwarmde binnenverblijven voor katten
  • Veilige en omheinde buitenruimtes voor honden
  • Gezellige slaapplaatsen met comfortabele bedden
  • Dagelijkse verzorging en aandacht voor uw huisdieren

Onze verblijven zijn zorgvuldig ontworpen om een stressvrije omgeving te bieden, zodat uw huisdieren zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf bij ons. We zorgen ervoor dat ze voldoende beweging krijgen en de mogelijkheid hebben om te spelen en te socializen met andere huisdieren, indien gewenst.

Ons ervaren team

Bij Dierenpension De Lier hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers die uw huisdieren met liefde en zorg behandelen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dierenwelzijn. Ze begrijpen de individuele behoeften van verschillende huisdieren en zorgen ervoor dat ze de juiste aandacht en zorg krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

Ons team is ook getraind in het omgaan met noodsituaties en medische zorg. We werken samen met lokale dierenartsen om ervoor te zorgen dat uw huisdieren de beste zorg krijgen, mocht er zich een noodsituatie voordoen tijdens hun verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdieren, raden we aan om vooraf een reservering te maken bij Dierenpension De Lier. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier, de duur van het verblijf en eventuele extra services die u wenst. We bieden verschillende pakketten aan om aan de behoeften van uw huisdieren te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en pakketten.

Conclusie

Dierenpension De Lier is de ideale plek om uw huisdieren een veilig en comfortabel verblijf te bieden wanneer u er niet kunt zijn. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat uw huisdieren zich thuis voelen tijdens hun verblijf bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdieren de zorg te geven die ze verdienen.

Plaats een reactie