Dierenpension De Lindehoeve Tarieven

Dierenpension De Lindehoeve hanteert verschillende tarieven voor het verblijf van uw geliefde huisdier(en). Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven voor verschillende diensten die het pension aanbiedt.

Verblijfstarieven

De tarieven voor het verblijf van uw huisdier(en) in Dierenpension De Lindehoeve zijn als volgt:

  • Honden: €20 per dag
  • Katten: €15 per dag
  • Kleine huisdieren (zoals konijnen en cavia’s): €10 per dag

Deze tarieven zijn inclusief voeding, verzorging en eventuele medicatie. Het pension zorgt ervoor dat uw huisdier(en) tijdens hun verblijf de beste zorg en aandacht krijgen.

Extra diensten

Naast het verblijf biedt Dierenpension De Lindehoeve ook extra diensten aan tegen aanvullende tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van deze diensten:

  • Uitlaatservice voor honden: €10 per wandeling
  • Individuele speeltijd voor katten: €5 per sessie
  • Verzorging van nagels en vacht: €15 per behandeling

Deze extra diensten kunnen naar wens worden toegevoegd aan het verblijf van uw huisdier(en) om hun verblijf nog aangenamer te maken.

Reserveringen en betalingen

Om een reservering te maken bij Dierenpension De Lindehoeve kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen. Bij het maken van een reservering wordt er een aanbetaling gevraagd van 50% van het totale verblijfstarief. Het resterende bedrag dient te worden voldaan bij het ophalen van uw huisdier(en).

Let op: annuleringen dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden doorgegeven om in aanmerking te komen voor restitutie van de aanbetaling.

Conclusie

Dierenpension De Lindehoeve hanteert redelijke tarieven voor het verblijf van uw huisdier(en) en biedt tevens extra diensten aan om het verblijf nog aangenamer te maken. Het pension zorgt voor de beste zorg en aandacht voor uw huisdier(en) tijdens hun verblijf. Neem contact op met het pension om een reservering te maken en uw huisdier(en) een comfortabel verblijf te bieden.

Plaats een reactie