Dierenpension De Peelrand

Dierenpension De Peelrand is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Peelrand. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension De Peelrand:

 • Ruime en schone verblijven: Onze hokken zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt om een hygi├źnische omgeving te garanderen.
 • Speelweides: Onze speelweides bieden voldoende ruimte voor uw huisdier om te rennen en te spelen onder toezicht van ons ervaren personeel.
 • Individuele aandacht: Wij besteden veel tijd aan het geven van individuele aandacht aan uw huisdier, zoals knuffelen, borstelen en spelen.
 • Voeding: Wij zorgen voor hoogwaardige voeding die is afgestemd op de behoeften van uw huisdier. Speciale dieetwensen kunnen ook worden verzorgd.
 • Medische zorg: Ons personeel is getraind om basismedische zorg te bieden, zoals het toedienen van medicijnen en het behandelen van kleine verwondingen.

Ons team

Bij Dierenpension De Peelrand hebben we een toegewijd team van ervaren en liefdevolle medewerkers. Ons team bestaat uit dierenliefhebbers die uw huisdier met zorg en aandacht behandelen. Ze zijn goed opgeleid en hebben kennis van verschillende diersoorten, zodat ze uw huisdier de beste zorg kunnen bieden.

Reserveringen

Het is raadzaam om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension De Peelrand, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is voor uw huisdier en dat we aan al zijn behoeften kunnen voldoen. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kunt u onze website raadplegen of contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om onze diensten tegen betaalbare prijzen aan te bieden, zodat u met een gerust hart uw huisdier bij ons kunt achterlaten.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over Dierenpension De Peelrand:

 1. Is mijn huisdier veilig in het pension?
  Ja, wij zorgen voor een veilige omgeving voor uw huisdier. Onze faciliteiten zijn goed beveiligd en ons personeel houdt voortdurend toezicht.
 2. Mag ik mijn eigen voeding meenemen voor mijn huisdier?
  Ja, u kunt uw eigen voeding meenemen. Wij zorgen er echter ook voor dat er hoogwaardige voeding beschikbaar is voor uw huisdier.
 3. Kan ik mijn huisdier bezoeken tijdens zijn verblijf?
  Ja, u kunt op afspraak uw huisdier bezoeken tijdens zijn verblijf. Op deze manier kunt u zien hoe het met hem gaat en kunt u gerustgesteld worden.
 4. Wat gebeurt er als mijn huisdier medische zorg nodig heeft?
  Ons personeel is getraind om basismedische zorg te bieden. Indien nodig zullen wij contact opnemen met een dierenarts om ervoor te zorgen dat uw huisdier de juiste zorg krijgt.

Als u nog andere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Conclusie

Dierenpension De Peelrand is de ideale plek om uw huisdier een comfortabel en veilig verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met onze ruime en schone verblijven, speelweides, individuele aandacht, hoogwaardige voeding en medische zorg, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te geven die het verdient!

Plaats een reactie