Dierenpension De Punt

Dierenpension De Punt is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Waarom kiezen voor Dierenpension De Punt?

Er zijn verschillende redenen waarom Dierenpension De Punt de ideale keuze is voor het onderbrengen van uw huisdier:

  • Deskundig personeel: Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide medewerkers die de behoeften van uw huisdier begrijpen. Ze zorgen voor een veilige en gezonde omgeving.
  • Comfortabele accommodaties: Onze verblijven zijn ruim en voorzien van alle benodigdheden om uw huisdier zich thuis te laten voelen. We hebben aparte ruimtes voor honden en katten, zodat ze zich op hun gemak kunnen voelen.
  • Persoonlijke aandacht: Bij Dierenpension De Punt geloven we in individuele aandacht voor elk huisdier. We zorgen ervoor dat ze voldoende beweging, speeltijd en knuffels krijgen.
  • Medische zorg: Onze medewerkers zijn getraind in het herkennen van gezondheidsproblemen bij huisdieren. Mocht er iets gebeuren, dan kunnen we snel handelen en indien nodig contact opnemen met een dierenarts.
  • Flexibele openingstijden: We begrijpen dat uw planning kan variëren, daarom zijn we zeven dagen per week geopend. U kunt uw huisdier brengen en ophalen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Onze diensten

Bij Dierenpension De Punt bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen:

  • Verblijf: Uw huisdier kan bij ons verblijven voor een dag, een weekend, een week of zelfs langer. We zorgen ervoor dat ze zich comfortabel voelen en voldoende aandacht krijgen.
  • Voeding: We bieden hoogwaardig voer aan dat geschikt is voor verschillende diëten en voedingsbehoeften. Als uw huisdier speciale voeding nodig heeft, kunt u dit aan ons doorgeven.
  • Verzorging: Naast het verblijf kunnen we ook de verzorging van uw huisdier op ons nemen. Denk hierbij aan het borstelen van de vacht, nagelverzorging en het toedienen van medicatie indien nodig.
  • Spelen en bewegen: We zorgen ervoor dat uw huisdier voldoende beweging krijgt tijdens het verblijf. We hebben speelruimtes en buitenruimtes waar ze kunnen rennen en spelen.
  • Training: Indien gewenst kunnen we ook trainingssessies aanbieden voor uw huisdier. Dit kan variëren van basiscommando’s tot gedragsproblemen.

Reserveren bij Dierenpension De Punt

Het reserveren van een verblijf bij Dierenpension De Punt is eenvoudig. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een reserveringsaanvraag indienen via onze website. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Voordat u uw huisdier bij ons achterlaat, vragen we u om de benodigde vaccinaties en ontwormingsbehandelingen te regelen. Dit is belangrijk om de gezondheid van alle dieren in ons pension te waarborgen.

Ons doel is om uw huisdier een veilig en plezierig verblijf te bieden, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw tijd weg. Bij Dierenpension De Punt staan we klaar om uw huisdier met open armen te ontvangen!

Plaats een reactie