Dierenpension De Punthorst

door

in

Dierenpension De Punthorst is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Punthorst. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension De Punthorst:

  • Comfortabele verblijven: Onze ruime en hygiënische verblijven zijn ontworpen om het welzijn van uw huisdier te waarborgen. We hebben aparte verblijven voor honden en katten, zodat ze zich op hun gemak voelen.
  • Dagelijkse verzorging: Ons ervaren personeel zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief voeding, wandelingen en speeltijd. We volgen ook eventuele speciale dieetwensen of medicatie-instructies die uw huisdier nodig heeft.
  • Speelweide: Onze ruime speelweide biedt uw hond de mogelijkheid om vrij rond te rennen en te spelen. Dit zorgt voor de nodige lichaamsbeweging en stimulatie.
  • Kattenkamers: Voor katten hebben we aparte kamers met klimbomen en speelgoed om hun natuurlijke nieuwsgierigheid en behoefte aan beweging te bevredigen.
  • Medische zorg: Ons personeel is getraind in het herkennen van tekenen van ziekte of ongemak bij uw huisdier. Indien nodig zullen wij direct contact opnemen met een dierenarts om ervoor te zorgen dat uw huisdier de juiste medische zorg krijgt.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension De Punthorst kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagtarieven als tarieven voor langere verblijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Onze missie

Onze missie bij Dierenpension De Punthorst is om een veilige en comfortabele omgeving te bieden voor huisdieren, waar ze liefdevol worden verzorgd tijdens de afwezigheid van hun eigenaren. We streven ernaar om een vertrouwde plek te zijn waar huisdieren graag terugkomen en waar eigenaren met een gerust hart hun huisdieren kunnen achterlaten.

Ons toegewijde team van dierenliefhebbers staat altijd klaar om uw huisdier te verwelkomen en ervoor te zorgen dat ze de beste zorg en aandacht krijgen. We begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en we behandelen ze dan ook met dezelfde liefde en zorg.

Kies voor Dierenpension De Punthorst voor een betrouwbaar en professioneel pension voor uw huisdier. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken of voor meer informatie.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *