Dierenpension De Wijk Openingstijden

door

in

Dierenpension De Wijk is een professioneel pension voor huisdieren, waar uw geliefde viervoeters met liefde en zorg worden verzorgd. Het pension hanteert ruime openingstijden om ervoor te zorgen dat u altijd op het juiste moment uw huisdier kunt brengen of ophalen.

Openingstijden

Het dierenpension is geopend op de volgende dagen en tijden:

  • Maandag: 08:00 – 18:00
  • Dinsdag: 08:00 – 18:00
  • Woensdag: 08:00 – 18:00
  • Donderdag: 08:00 – 18:00
  • Vrijdag: 08:00 – 18:00
  • Zaterdag: 09:00 – 17:00
  • Zondag: Gesloten

Het pension is elke dag van de week geopend, behalve op zondag. Op zondagen is het pension gesloten, zodat het personeel de tijd heeft om de dieren extra aandacht te geven en het pension schoon te maken.

De openingstijden zijn ruim, zodat u uw huisdier op een geschikt moment kunt brengen of ophalen. Of u nu vroeg in de ochtend of laat in de middag wilt langskomen, het pension is altijd open tijdens de aangegeven uren.

Daarnaast biedt Dierenpension De Wijk ook flexibele openingstijden voor speciale gelegenheden, zoals feestdagen. Tijdens vakantieperiodes kan het pension bijvoorbeeld langer geopend zijn, zodat u uw huisdier kunt brengen of ophalen op een moment dat voor u het beste uitkomt.

Het is echter belangrijk om te weten dat het pension werkt op basis van reserveringen. Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor uw huisdier en om teleurstellingen te voorkomen, wordt geadviseerd om van tevoren een reservering te maken. Op die manier kan het pension ervoor zorgen dat er voldoende personeel en faciliteiten beschikbaar zijn om uw huisdier de beste zorg te bieden.

Naast de ruime openingstijden biedt Dierenpension De Wijk ook verschillende diensten aan, zoals hondenopvang, kattenopvang en zelfs opvang voor knaagdieren en vogels. Het pension beschikt over ruime binnen- en buitenverblijven, zodat uw huisdier voldoende bewegingsvrijheid heeft en zich comfortabel voelt tijdens het verblijf.

De medewerkers van het pension zijn ervaren en hebben een passie voor dieren. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens het verblijf. Daarnaast worden de verblijven regelmatig schoongemaakt en worden de dieren gevoerd volgens hun specifieke dieetwensen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar dierenpension met ruime openingstijden, dan is Dierenpension De Wijk de ideale keuze. Het pension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw huisdier, waar ze zich thuis zullen voelen tijdens uw afwezigheid.

Neem contact op met Dierenpension De Wijk om de openingstijden te bevestigen en een reservering te maken voor uw huisdier. Het vriendelijke personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van het verblijf van uw huisdier.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *