Dierenpension De Wildert

door

in

Dierenpension De Wildert is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Met jarenlange ervaring en een passie voor dierenwelzijn, biedt De Wildert een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich thuis voelen. Enkele van onze faciliteiten zijn:

Onze ruime binnen- en buitenverblijven bieden voldoende bewegingsruimte voor uw huisdieren. Ze kunnen vrij rondlopen en spelen in onze speelweides, waar ze kunnen socialiseren met andere honden en plezier kunnen hebben onder toezicht van ons ervaren personeel.

Onze kattenverblijven zijn voorzien van klimmogelijkheden, zodat uw kat zich kan vermaken en zijn natuurlijke instincten kan uiten. We begrijpen dat katten graag hun eigen ruimte hebben, daarom zorgen we ervoor dat elk verblijf voldoende privacy biedt.

Om ervoor te zorgen dat uw huisdieren comfortabel blijven, hebben we verwarmde slaapruimtes waar ze kunnen rusten en ontspannen. We zorgen er ook voor dat ze de juiste voeding krijgen, aangepast aan hun individuele behoeften en dieetvereisten.

De gezondheid en veiligheid van uw huisdieren staan bij ons voorop. Ons ervaren personeel is getraind in het herkennen van tekenen van ziekte of ongemak en zal indien nodig medische zorg verlenen. We werken samen met lokale dierenartsen om ervoor te zorgen dat uw huisdieren de beste zorg krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Het reserveren van een verblijf bij Dierenpension De Wildert is eenvoudig. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om de beschikbaarheid te controleren en uw reservering te maken. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en speciale aanbiedingen.

Onze missie

Bij Dierenpension De Wildert is onze missie om uw huisdieren een veilige en liefdevolle omgeving te bieden tijdens uw afwezigheid. We begrijpen dat uw huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van uw gezin en we behandelen ze dan ook met dezelfde zorg en genegenheid.

Ons ervaren personeel zorgt ervoor dat uw huisdieren alle aandacht en zorg krijgen die ze nodig hebben. We streven ernaar om hun verblijf bij ons zo comfortabel en stressvrij mogelijk te maken, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw tijd weg.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar dierenpension waar uw huisdieren in goede handen zijn, dan is Dierenpension De Wildert de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reservering te maken en uw huisdieren een geweldige vakantie te bezorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *