Dierenpension Den Dungen

door

in

Dierenpension Den Dungen is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Den Dungen. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf bij ons. Enkele van onze faciliteiten zijn:

 • Ruime en schone verblijven voor zowel honden als katten
 • Speelweides waar honden vrij kunnen rondrennen en spelen
 • Een aparte speelruimte voor katten met klimmogelijkheden en speeltjes
 • Dagelijkse verzorging en aandacht voor uw huisdieren
 • Voeding aangepast aan de behoeften van uw huisdier
 • Medische zorg indien nodig, in samenwerking met een lokale dierenarts

Ons ervaren team

Bij Dierenpension Den Dungen hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers die uw huisdieren met liefde en zorg behandelen. Ons team begrijpt dat uw huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van uw gezin en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze zich comfortabel en geliefd voelen tijdens hun verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension Den Dungen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze website. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over Dierenpension Den Dungen:

 1. Is mijn huisdier veilig in het pension?
  Ja, bij Dierenpension Den Dungen staat de veiligheid van uw huisdier voorop. We hebben strikte veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is tijdens zijn verblijf bij ons.
 2. Mag ik mijn eigen voeding meenemen voor mijn huisdier?
  Ja, u mag uw eigen voeding meenemen voor uw huisdier. We zullen ervoor zorgen dat uw huisdier de juiste voeding krijgt volgens uw instructies.
 3. Kan ik mijn huisdier bezoeken tijdens zijn verblijf?
  Ja, u kunt uw huisdier bezoeken tijdens zijn verblijf bij ons. We begrijpen dat u uw huisdier wilt zien en we zullen ervoor zorgen dat er geschikte bezoektijden zijn.
 4. Wat gebeurt er als mijn huisdier medische zorg nodig heeft?
  Indien nodig zullen we medische zorg bieden aan uw huisdier in samenwerking met een lokale dierenarts. We zullen altijd contact met u opnemen en uw instructies opvolgen.

Conclusie

Dierenpension Den Dungen is de ideale plek om uw huisdieren onder te brengen tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en aandacht voor detail, zorgen we ervoor dat uw huisdieren zich thuis voelen en goed verzorgd worden. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdieren een geweldige tijd te bezorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *