Dierenpension Eelde te koop

Ben je op zoek naar een dierenpension in Eelde? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er staat momenteel een dierenpension in Eelde te koop. In dit artikel zullen we je alles vertellen over dit unieke aanbod en waarom het een geweldige investeringsmogelijkheid kan zijn.

Locatie en faciliteiten

Het dierenpension is gelegen in het pittoreske dorpje Eelde, in de provincie Drenthe. De locatie is ideaal, omdat het zich in een rustige omgeving bevindt, omringd door prachtige natuur. Het pension beschikt over ruime binnen- en buitenverblijven voor verschillende diersoorten, waaronder honden, katten en kleine huisdieren.

De faciliteiten van het dierenpension zijn van hoge kwaliteit. De binnenverblijven zijn voorzien van comfortabele manden en speelgoed, zodat de dieren zich op hun gemak voelen. De buitenverblijven zijn ruim en bieden voldoende speelruimte voor de dieren om te rennen en te spelen.

Daarnaast beschikt het dierenpension over een grote tuin waar de dieren kunnen genieten van frisse lucht en zonneschijn. Er is ook een speciale speelweide waar de honden vrij kunnen rondrennen en socialiseren met andere honden.

Klantenbestand en reputatie

Het dierenpension heeft een loyaal klantenbestand opgebouwd door de jaren heen. Veel mensen uit de omgeving vertrouwen hun geliefde huisdieren toe aan dit pension wanneer ze op vakantie gaan of om andere redenen niet voor hun dieren kunnen zorgen. De eigenaren van het pension hebben altijd gezorgd voor een persoonlijke en liefdevolle benadering, waardoor ze een uitstekende reputatie hebben opgebouwd.

Daarnaast heeft het dierenpension ook goede relaties met lokale dierenartsen en andere professionals in de dierenindustrie. Dit zorgt voor een extra vertrouwen bij de klanten, omdat ze weten dat hun dieren in goede handen zijn en de beste zorg krijgen.

Financiële aspecten

Als investeerder is het belangrijk om te weten wat de financiële aspecten zijn van het dierenpension. Het pension heeft een stabiele en groeiende omzet, wat aangeeft dat er een constante vraag is naar hun diensten. Daarnaast zijn de operationele kosten relatief laag, waardoor de winstmarges hoog zijn.

De vraag naar dierenpensions blijft stijgen, omdat steeds meer mensen huisdieren hebben en op zoek zijn naar betrouwbare opvangmogelijkheden. Dit biedt een geweldige kans voor investeerders om een succesvol bedrijf over te nemen en te profiteren van de groeiende markt.

Overname en begeleiding

Als je geïnteresseerd bent in het overnemen van dit dierenpension in Eelde, hoef je je geen zorgen te maken over het proces. De huidige eigenaren zijn bereid om de nieuwe eigenaar te begeleiden en te ondersteunen tijdens de overgangsperiode. Ze zullen hun kennis en ervaring delen, zodat de nieuwe eigenaar succesvol kan zijn in het runnen van het pension.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het personeel over te nemen, wat de overgang nog soepeler maakt. Het personeel is goed opgeleid en heeft ervaring in het verzorgen van verschillende diersoorten.

Conclusie

Het dierenpension in Eelde is een unieke kans voor investeerders die geïnteresseerd zijn in de dierenindustrie. Met een ideale locatie, uitstekende faciliteiten, een loyaal klantenbestand en goede financiële vooruitzichten, biedt dit pension alles wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf te runnen.

Als je geïnteresseerd bent in het overnemen van dit dierenpension, neem dan contact op met de eigenaren voor meer informatie. Dit is een kans die je niet wilt missen!

Plaats een reactie