Dierenpension Eelde

Dierenpension Eelde is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Eelde. Het biedt een veilige en comfortabele omgeving voor huisdieren wanneer hun eigenaren niet in staat zijn om voor hen te zorgen. Het pension is gespecialiseerd in het verzorgen van honden en katten, maar biedt ook opvang voor andere kleine huisdieren zoals konijnen en cavia’s.

Faciliteiten

Het dierenpension in Eelde beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat huisdieren zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf. Enkele van de faciliteiten zijn:

 • Ruime en comfortabele verblijven voor honden en katten
 • Speelweides waar honden vrij kunnen rondrennen en spelen
 • Speciale speelruimtes voor katten met klimmogelijkheden en speelgoed
 • Verwarmde binnenverblijven voor huisdieren tijdens koude periodes
 • Regelmatige schoonmaak en desinfectie van de verblijven
 • Professionele verzorging en aandacht voor elk huisdier

Verzorging

Het welzijn van de huisdieren staat centraal bij Dierenpension Eelde. Het ervaren personeel zorgt voor een optimale verzorging van de dieren tijdens hun verblijf. Enkele van de verzorgingsdiensten die worden aangeboden zijn:

 • Dagelijkse voeding volgens het dieet van het huisdier
 • Regelmatige uitlaat- en speelmomenten voor honden
 • Medicatie toedienen indien nodig, onder toezicht van een dierenarts
 • Vachtverzorging, zoals borstelen en wassen
 • Individuele aandacht en knuffels voor elk huisdier

Reserveringen

Het is raadzaam om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension Eelde, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. Dit zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor het huisdier en dat het pension op de hoogte is van eventuele speciale behoeften of vereisten. Reserveren kan telefonisch of via de website van het pension.

Wanneer een reservering is gemaakt, is het belangrijk om alle relevante informatie over het huisdier te verstrekken, zoals medische geschiedenis, dieetwensen en gedragskenmerken. Dit helpt het personeel van het pension om de beste zorg en aandacht te bieden tijdens het verblijf.

Tarieven

Dierenpension Eelde hanteert redelijke tarieven voor de opvang van huisdieren. De prijs is afhankelijk van het type huisdier, de duur van het verblijf en eventuele extra diensten die worden gevraagd. Het pension biedt ook kortingen voor langdurige verblijven en voor het opvangen van meerdere huisdieren uit hetzelfde gezin.

De tarieven zijn inclusief voeding, verzorging en het gebruik van de faciliteiten van het pension. Eventuele extra’s, zoals vachtverzorging of medicatie, kunnen tegen een meerprijs worden aangevraagd.

Conclusie

Dierenpension Eelde is een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren in de regio Eelde die op zoek zijn naar een betrouwbaar en professioneel pension. Met zijn uitstekende faciliteiten, optimale verzorging en redelijke tarieven biedt het pension een veilige en comfortabele omgeving voor huisdieren tijdens hun verblijf. Of het nu gaat om een korte vakantie of een langdurig verblijf, het ervaren personeel van Dierenpension Eelde staat klaar om huisdieren de beste zorg en aandacht te bieden.

Plaats een reactie