Dierenpension Evelo Weerselo

door

in

Dierenpension Evelo Weerselo is een professioneel en betrouwbaar dierenpension gelegen in het pittoreske dorpje Weerselo. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, biedt het pension een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Faciliteiten

Het dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich thuis voelen. Enkele van de faciliteiten zijn:

De ruime binnen- en buitenverblijven zorgen ervoor dat uw huisdieren voldoende bewegingsruimte hebben. De speelweides voor honden bieden de mogelijkheid om lekker te rennen en spelen met andere honden. De kattenverblijven zijn voorzien van klimmogelijkheden zodat uw kat zich kan vermaken. Daarnaast worden alle verblijven in de wintermaanden verwarmd om ervoor te zorgen dat uw huisdieren comfortabel blijven, zelfs tijdens koude dagen.

Het pension heeft ook een team van ervaren dierenverzorgers die dag en nacht aanwezig zijn om uw huisdieren te verzorgen. Ze zorgen voor de dagelijkse behoeften van uw huisdieren, zoals voeding, verzorging en eventuele medicatie. Daarnaast zijn ze getraind om eventuele medische noodgevallen aan te pakken en kunnen ze indien nodig contact opnemen met een dierenarts.

Reserveringen

Het reserveren van een plek in Dierenpension Evelo Weerselo is eenvoudig. U kunt telefonisch contact opnemen met het pension om de beschikbaarheid te controleren en uw huisdieren in te schrijven. Het is raadzaam om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Voordat u uw huisdieren naar het pension brengt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze up-to-date zijn met hun vaccinaties en ontwormingsbehandelingen. Dit is essentieel om de gezondheid en veiligheid van alle dieren in het pension te waarborgen.

Tarieven

Dierenpension Evelo Weerselo hanteert eerlijke en transparante tarieven. De prijs is afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Voor een gedetailleerd overzicht van de tarieven kunt u contact opnemen met het pension.

Het pension accepteert contante betalingen en sommige vormen van elektronische betalingen. Het is raadzaam om dit vooraf te controleren om ongemak te voorkomen.

Conclusie

Dierenpension Evelo Weerselo is de ideale plek om uw huisdieren een veilig en comfortabel verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met uitstekende faciliteiten, ervaren dierenverzorgers en eerlijke tarieven, kunt u met een gerust hart uw huisdieren aan hen toevertrouwen. Neem vandaag nog contact op met Dierenpension Evelo Weerselo om uw reservering te maken en geniet van uw tijd weg, wetende dat uw huisdieren in goede handen zijn.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *