Dierenpension Flevopolder

door

in

Dierenpension Flevopolder is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Flevopolder. Met een ruime ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren wanneer u niet in staat bent om voor hen te zorgen. Of het nu gaat om een korte vakantie, een zakenreis of een noodsituatie, wij staan klaar om uw huisdieren de zorg en aandacht te geven die ze verdienen.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over moderne en goed uitgeruste faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf bij ons. Enkele van onze faciliteiten zijn:

Onze diensten

Naast onze uitstekende faciliteiten bieden wij ook een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich comfortabel en verzorgd voelen tijdens hun verblijf bij ons. Enkele van onze diensten zijn:

 • Dagopvang voor huisdieren die extra aandacht en verzorging nodig hebben
 • Gediplomeerd personeel dat ervaren is in het omgaan met verschillende diersoorten
 • Medicatie toedienen indien nodig, onder toezicht van een dierenarts
 • Speciale dieetvoeding voor huisdieren met specifieke voedingsbehoeften
 • Regelmatige wandelingen en speeltijd voor honden
 • Verzorging van vacht en nagels

Onze werkwijze

Bij Dierenpension Flevopolder streven we ernaar om uw huisdieren de best mogelijke zorg en aandacht te geven. Onze werkwijze omvat:

 1. Een persoonlijk intakegesprek waarin we uw huisdier leren kennen en uw specifieke wensen en behoeften bespreken
 2. Een rondleiding door onze faciliteiten, zodat u kunt zien waar uw huisdier zal verblijven
 3. Regelmatige updates en foto’s van uw huisdier tijdens hun verblijf bij ons, zodat u gerustgesteld kunt zijn
 4. Een zorgvuldige en liefdevolle behandeling van uw huisdier, alsof ze onze eigen huisdieren zijn
 5. Een soepele overgang bij het ophalen van uw huisdier, zodat ze zonder stress weer naar huis kunnen

Tarieven en reserveringen

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Voor gedetailleerde informatie over onze tarieven en om een reservering te maken, kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Kortom, Dierenpension Flevopolder is de ideale plek om uw huisdieren een veilig en comfortabel verblijf te bieden wanneer u er niet kunt zijn. Met onze uitstekende faciliteiten, professionele diensten en liefdevolle zorg, kunt u met een gerust hart genieten van uw tijd weg, wetende dat uw huisdieren in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer een plekje voor uw huisdier!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *