Dierenpension Geldermalsen

door

in

Dierenpension Geldermalsen is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Geldermalsen. Of je nu op vakantie gaat, een weekendje weg bent of om andere redenen tijdelijk niet voor je huisdier kunt zorgen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden een veilige en comfortabele omgeving waar je huisdier liefdevol wordt verzorgd.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. We begrijpen dat elk huisdier uniek is en daarom zorgen we ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze hondenverblijven zijn voorzien van comfortabele manden, speelgoed en voldoende ruimte om te bewegen. Voor katten hebben we aparte kamers met krabpalen, klimbomen en gezellige slaapplekken.

Daarnaast hebben we ook speciale verblijven voor kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels. Deze verblijven zijn zo ingericht dat ze voldoende ruimte hebben om te bewegen en zich veilig te voelen. We zorgen ervoor dat alle verblijven regelmatig worden schoongemaakt en dat er voldoende frisse lucht en natuurlijk licht binnenkomt.

Onze diensten

Bij Dierenpension Geldermalsen bieden we meer dan alleen een veilige plek voor je huisdier. We streven ernaar om ze een aangenaam verblijf te bieden met voldoende aandacht en verzorging. Onze ervaren medewerkers zijn liefdevol en geduldig en zorgen ervoor dat je huisdier niets tekortkomt.

Naast de basisverzorging, zoals voeding en het schoonmaken van de verblijven, bieden we ook extra services aan. Denk hierbij aan het borstelen van je huisdier, het geven van medicatie indien nodig en het bieden van speeltijd en sociale interactie. We begrijpen dat elk huisdier zijn eigen behoeften heeft en we doen ons best om aan deze behoeften te voldoen.

Reserveren en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor je huisdier, raden we aan om tijdig te reserveren. Dit kan telefonisch of via onze website. We vragen je om alle relevante informatie over je huisdier te verstrekken, zoals eventuele medische aandoeningen, dieetwensen en gedragskenmerken. Op deze manier kunnen we de beste zorg bieden.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We hanteren eerlijke prijzen en streven ernaar om onze diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kun je terecht op onze website of contact met ons opnemen.

Veiligheid en hygiëne

Bij Dierenpension Geldermalsen staat de veiligheid en hygiëne van je huisdier voorop. We zorgen ervoor dat alle verblijven regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast hebben we strikte protocollen voor het voorkomen van ziektes en het waarborgen van de gezondheid van alle dieren in ons pension.

Onze medewerkers zijn getraind in het herkennen van tekenen van ziekte en letten nauwlettend op de gezondheid van je huisdier tijdens hun verblijf. Mocht er iets ongewoons worden opgemerkt, dan zullen we direct contact met je opnemen en indien nodig de dierenarts raadplegen.

Conclusie

Dierenpension Geldermalsen is de ideale plek om je huisdier met een gerust hart achter te laten. We bieden moderne en comfortabele verblijven, liefdevolle verzorging en een scala aan diensten om aan de behoeften van je huisdier te voldoen. Onze tarieven zijn eerlijk en we streven naar de hoogste normen op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken of voor meer informatie. We kijken ernaar uit om voor je huisdier te zorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *