Dierenpension Gemonde te koop

door

in

Ben je op zoek naar een dierenpension in Gemonde? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er staat momenteel een dierenpension in Gemonde te koop. In dit artikel zullen we je alles vertellen over dit unieke pand en de mogelijkheden die het biedt.

Over het dierenpension

Het dierenpension in Gemonde is een prachtig pand gelegen in een rustige en groene omgeving. Het pension is al jarenlang een vertrouwde plek voor huisdiereigenaren om hun geliefde huisdieren tijdens vakanties of andere afwezigheden onder te brengen. Het pension beschikt over ruime binnen- en buitenverblijven, waar de dieren voldoende bewegingsvrijheid hebben.

Daarnaast is er een team van ervaren en liefdevolle medewerkers aanwezig die dag en nacht voor de dieren zorgen. Ze zorgen niet alleen voor de basisbehoeften van de dieren, zoals voeding en verzorging, maar ook voor de nodige aandacht en speeltijd. Het welzijn van de dieren staat altijd voorop in dit dierenpension.

Faciliteiten en mogelijkheden

Het dierenpension in Gemonde beschikt over diverse faciliteiten en biedt verschillende mogelijkheden voor huisdiereigenaren. Enkele van deze faciliteiten zijn:

Daarnaast biedt het dierenpension ook extra services aan, zoals het trimmen van honden, het wassen van huisdieren en het geven van medicatie indien nodig. Het pension staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en maatwerk voor elke individuele gast.

Locatie en bereikbaarheid

Het dierenpension in Gemonde is gelegen op een gunstige locatie. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor huisdiereigenaren die hun dieren komen brengen of ophalen. Daarnaast is het pension ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De omgeving van Gemonde biedt ook tal van mogelijkheden voor huisdiereigenaren. Er zijn prachtige wandelroutes en natuurgebieden waar je samen met je huisdier kunt genieten van de natuur. Het dierenpension is dus niet alleen een ideale plek voor je huisdier, maar ook voor jou als eigenaar.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van dit dierenpension in Gemonde? Neem dan snel contact op met de verkoper voor meer informatie en een bezichtiging. Dit is een unieke kans om een goedlopend dierenpension over te nemen en je liefde voor dieren om te zetten in een succesvolle onderneming.

Wacht niet te lang, want voor je het weet is dit prachtige dierenpension in Gemonde verkocht aan iemand anders. Neem vandaag nog actie en maak je droom waar!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *