Dierenpension Haaksbergen

door

in

Dierenpension Haaksbergen is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Haaksbergen. Het biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren wanneer u op vakantie bent of om andere redenen niet voor ze kunt zorgen. Het pension is gespecialiseerd in het verzorgen van honden en katten, maar biedt ook opvang voor andere kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels.

Faciliteiten

Het dierenpension beschikt over moderne en ruime verblijven die zijn ontworpen om het welzijn van uw huisdieren te waarborgen. De honden hebben de beschikking over individuele kennels met voldoende ruimte om te bewegen en te spelen. Er zijn ook speciale speelweides waar de honden onder toezicht kunnen rennen en spelen met andere honden. Voor katten zijn er aparte kamers met klimbomen en speelgoed om ze bezig te houden. Alle verblijven worden regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd om een hygiënische omgeving te garanderen.

Daarnaast biedt het dierenpension ook extra services zoals het borstelen en wassen van uw huisdier, het geven van medicatie indien nodig, en het verzorgen van speciale dieetvoeding. Het ervaren personeel zorgt ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens zijn verblijf.

Veiligheid en gezondheid

De veiligheid en gezondheid van uw huisdier staan voorop bij Dierenpension Haaksbergen. Het pension is volledig omheind en voorzien van beveiligingscamera’s om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is. Daarnaast werkt het pension samen met een lokale dierenarts, zodat er snel medische hulp kan worden geboden indien nodig. Het personeel is getraind in het herkennen van tekenen van ziekte of ongemak bij huisdieren en zal indien nodig direct actie ondernemen.

Alle huisdieren die in het pension verblijven, moeten up-to-date zijn met hun vaccinaties en ontwormingsbehandelingen. Dit is om de gezondheid van alle dieren in het pension te beschermen. Bij aankomst wordt er gevraagd naar het vaccinatieboekje van uw huisdier, zodat het pension kan controleren of alles in orde is.

Reserveringen en tarieven

Het is aan te raden om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension Haaksbergen, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. U kunt telefonisch of via de website contact opnemen om de beschikbaarheid te controleren en een reservering te maken. De tarieven variëren afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Het pension biedt zowel dagopvang als langdurige opvangmogelijkheden.

Let op: annuleringen dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden doorgegeven om extra kosten te voorkomen.

Conclusie

Dierenpension Haaksbergen is de ideale plek om uw huisdier met een gerust hart achter te laten wanneer u niet voor ze kunt zorgen. Met moderne faciliteiten, ervaren personeel en een focus op veiligheid en gezondheid, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier de beste zorg krijgt tijdens zijn verblijf. Neem contact op met het pension om een reservering te maken en geniet van uw tijd weg, wetende dat uw huisdier in goede handen is.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *